Online & Hybride Evenementen

Een dynamische online component voor elk type evenement!

Zakelijke evenementen, zoals congressen, seminars en beurzen vinden meer dan ooit volledig of deels online plaats. Livestream en hybride evenementen creëren als geen ander drempelloze engagement. In onze one-stop-shop ben je niet alleen voor audio, verlichting en video aan het juiste adres. Ook voor al jouw online webinars, workshops en podcasts zijn wij jouw audiovisuele partner. Met adequate kennis en kunde begeleiden wij ook al jouw online evenementen tot daverendere successen.

Livestreaming Services

Jouw evenement online – De virtuele beleving!

Een fysiek evenement organiseren is soms al lastig genoeg, maar online evenementen zijn zo nu en dan nog uitdagender. Dat is precies waar onze streaming services uitkomst bieden. Door gerichte vragen te stellen brengen wij je wensen en eisen in ‘beeld’ en zetten wij deze om tot de beste oplossing voor jouw evenement. Van keuze van platform tot het aantal camera’s. Onze streaming services zorgen voor het totale pakket om jouw online evenement succesvol te streamen.

Meer Informatie

  • Platforms

    Er zijn tegenwoordig tal van oplossingen voor het streamen van jouw evenement, maar welke platform is nu geschikt? Dit hangt volledig af van de mogelijkheden die jij het publiek wil geven. Is de uitzending eenrichtingsverkeer of heeft het publiek mogelijkheden om te reageren via chat, Q&A of polls? Maak je gebruik van bekende platforms als YouTube, Vimeo, Zoom of kies je voor een custom oplossing? Dat en meer lees je hier.

  • Opname

    Het is natuurlijk niet noodzakelijk dat alles persé live is. Het zal je verbazen hoe vaak er gebruik gemaakt wordt van video’s die al eerder zijn opgenomen. Daar merkt het publiek ten slotte niets van en het komt de uitzending alleen maar ten goede. Daarom ben je ook voor het verzorgen van video opnames bij ons aan het juiste adres. Interview, talkshow of presentatie voor een green screen? Het is allemaal mogelijk en de mogelijkheden lees je hier.

  • Green Screen

    Wil jij het publiek doen geloven dat je midden in New York staat te presenteren of helemaal bent afgereisd naar Sydney voor een interview. Het kan door het gebruik van een green screen. Door middel van slimme software kunnen wij de groene achtergrond vervangen door werkelijk van alles. Wil je meer weten over deze techniek of bekijken of een green screen past bij jouw opname of livestream? Lees dan snel verder.

Livestream Studio Huren

Een complete ingerichte livestream of hybride studio!

Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van een volledige ingerichte livestream studio. Een studio met uitmuntende audiovisuele techniek welke geplaatst kan worden op een locatie naar jouw keuze. Dat is waar onze livestream studio’s voor staan. De studio’s zijn uitgerust met de allernieuwste camera’s, een sfeervol decor en gekwalificeerde technici.

Contact

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw online en hybride evenementen? We passen al een aantal jaren online componenten toe bij zakelijke evenementen. De vogelvlucht die online de afgelopen tijd heeft genomen zagen wij al tijden aankomen. Wil jij ook niet voor verassingen komen te staan bij het organiseren van jouw online evenementen? Neem dan eens contact op met onze ervaringen projectmanagers.