Transport

Heeft u zelf geen adequaat vervoer voor de bestelde materialen of wilt u gebruik maken van het gemak van levering op locatie? Wij kunnen de gehuurde materialen uiteraard ook voor uw transporteren.

Tegen een kleine vergoeding, kunt u gebruik maken van onze transportservice. Deze is beschikbaar vanaf bestellingen van €125,- excl. BTW aan materiaal. Bestellingen met een lager bedrag kunnen wij helaas niet voor u transporteren. De transporttarieven worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden en zijn daarom gekoppeld aan een minimum bestedingsbedrag.

Onze transporttarieven zijn plaatsgebonden. Elke plaats in Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk heeft eigen tarief op basis van afstand en bereikbaarheid.

Levertijden

De tarieven zijn berekend op basis van levering of ophalen tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Om het leveren en ophalen van materialen soepel te laten plaatsvinden kunt u een tijdsvak aangeven waarin u de goederen geleverd of opgehaald wilt hebben. U heeft hierin de keuze uit:
– 09:00 tot 12:00 uur
– 13:00 tot 15:00 uur
– 15:00 tot 17:00 uur
Indien het echt noodzakelijk is de goederen buiten de openingstijden te bezorgen of op te halen is dit uiteraard ook mogelijk. Er zal hiervoor een toeslag berekend worden. Afspraken over levertijden buiten onze normale openingstijden dienen vooraf gemaakt te worden en schriftelijk te worden bevestigd.

Transport Voorwaarden

Al onze goederen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, flightcases en transporthoezen. Deze verpakkingsmaterialen blijven op het afleveradres achter. Bij het ophalen van de goederen dient alles op dezelfde manier en locatie klaar te staan, zoals u de goederen van ons ontvangen heeft.
De goederen worden op de begane grond, mits er geen trappen of andere obstakels zijn, direct achter de eerste deur afgeleverd. De aflever- of ophaallocatie dient voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten). Dit geldt tevens voor de aanrijroute.
De afstand tussen de aflever- of ophaal locatie en ons transportmiddel mag maximaal 25 meter bedragen. Indien de goederen niet goed klaar staan voor transport, en wij op een later moment de goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht. Mocht de locatie niet over een aangewezen laad/los locatie beschikken, worden eventuele parkeerkosten op nacalculatie in rekening gebracht.

Tijdsvakken zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Overschrijding van deze tijd geeft de wederpartij geen recht op schadevergoeding, opschorting dan wel ontbinding de gesloten overeenkomst. Eventuele wachttijden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Op- & Afbouw

Genieten van het gemak van plug & play oplevering? Dat kan met onze op- en afbouw service. Hierbij wordt de bestelde apparatuur geleverd en volledig speelklaar opgeleverd. Wij dragen hierbij zorg voor zowel het transporteren, het installeren en demonteren van de apparatuur.

Deze service is beschikbaar bij bestellingen vanaf €200,- ex BTW aan materiaal. Tegen een kleine vergoeding dragen wij zorg voor het transport en de op-/afbouw van de materialen.

In Nederland, Duitsland, België en Frankrijk is deze service beschikbaar. Via de winkelwagen zijn deze kosten direct inzichtelijk alvorens de offerte is aangevraagd.

Op- & Afbouw Voorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van onze op- en afbouw service is het raadzaam om er rekening mee te houden dat onze technici enkel de gehuurde apparatuur op- en afbouwen. Vanuit kwalitatief oogpunt combineren wij geen apparatuur van derden.

De locatie van het evenement moet voor de technici zonder obstakels te bereiken zijn. Dit betekent dat de evenementenlocatie vanaf de laad-/losplek zonder drempels, trappen of ander obstakels toegankelijk moet zijn. Een lift is uiteraard toegestaan, mits de afmetingen hiervan voldoende zijn voor de gehuurde apparatuur. Controleer voorafgaand de bestelling even de afmetingen van de gehuurde producten en lift bij uw accountmanager.

Gebruiksdagen

Bij grotere hoeveelheden apparatuur of grotere evenementen (bijv. beurzen en congressen) komt het veelal voor dat de levering en opbouw van de apparatuur voorafgaand het daadwerkelijke evenement plaatsvinden. Ook het demonteren van de apparatuur kan één tot meerdere dagen in beslag nemen.

Deze transport- en installatie dagen worden door ons niet in rekening gebracht met een maximum van 4 dagen bij een binnenlands evenementen en 6 dagen bij een evenement buiten Nederland.