Geluid, Verlichting, Podium, Pipe & Drape, Truss of Livestream huren in Breda?

Alles wat u bij een evenement nodig kunt hebben in één verhuur shop? Zoek dan niet verder.  Bij ons kunt u terecht voor het huren van verlichting, geluid, podia, rigging, pipe & drape, livestream apparatuur en veel meer. Ook voor het huren van special effects, zoals confetti, CO2 en vlammenwerpers bent u bij ons aan het juiste adres. Alles is te vinden in de verhuur shop van HWC Events & Rental. Voeg eenvoudig producten toe of lees meer door op het product in kwestie te klikken. U heeft ruime keuze in hoe uw verhuuropdracht er uit ziet. Zo kunt u de gehuurde materialen bij één van onze vestigingen (vestiging Breda beschikbaar) ophalen en retourneren. Of de materialen bij u in Breda of omgeving laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk het geheel compleet met op- & afbouw op te laten leveren.

Wij bezorgen onder andere in de volgende plaatsen: Breda, Tilburg, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Bergen op Zoom, Antwerpen, Oosterhout en Gorinchem. Ook kunt u bij beurzen en conferenties terecht voor het huren van materialen zoals een TV, beamer, truss constructie of beursverlichting. Zo leveren wij bijvoorbeeld bij Evenementenhal Gorinchem en de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Livestream Huren Breda

Met alle evenementen welke tegenwoordig ook online plaatsvinden is er de nodige extra apparatuur nodig. Daarom kan je vanaf heden ook bij onze verhuur shop in Breda terecht voor alle faciliteiten voor je livestream of online evenement. Van een professionele PTZ camera tot video mixer en van video verlichting tot de nieuwste video switcher. Liever alle livestream  apparatuur op locatie geïnstalleerd hebben? Professioneel bedienend personeel? Ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. We horen graag je plannen voor jouw livestream evenement om je een passend voorstel te kunnen doen.

TV Huren Breda

Met een TV op statief kunt u in uw beursstand eenvoudig uw werk of product aan de bezoekers laten zien. Ook is het mogelijk een bedrijfspresentatie af te spelen. Onze verhuurshop biedt keuze uit vier verschillende maten TV scherm, van klein tot groot. TV’s zijn te huur op basis van zelf ophalen en retourneren bij onze vestiging in Breda. Of inclusief transport en op- & afbouw, bijvoorbeeld als u een standhouder bent bij een beurs in Evenementenhal Gorinchem of Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Elke andere evenementenlocatie is uiteraard ook geen probleem. Bekijk alle mogelijkheden en producten op onze TV pagina door op de ‘video‘ knop in ons menu te drukken.

Beamer Huren Breda

Met een beamer kunt u beeld netjes projecteren. Op een egaal witte muur of op een beamerscherm. Een beamer kan goed van pas komen bij een bedrijfspresentatie, seminar of op een feest/bruiloft om foto’s te laten zien. Een beamer huurt u snel en makkelijk via de verhuur shop van HWC Events & Rental. Deze kunt u zelf bij ons ophalen in Breda of laten bezorgen. Bekijk welke beamer en beamerscherm uit ons verhuur assortiment het best geschikt is voor uw evenement door op de ‘video‘ knop in het menu te drukken.

Pipe & Drape Huren Breda

Pipe & drape is het product bij uitstek om sfeer te creëren, een nette scheidingswand te maken of een ruimte kleiner te maken. Bestaande uit een combinatie van staanders, liggers, bases en doeken kan u flexibel een nette wand maken op uw evenement. Pipe & drape is eenvoudig zelf op te zetten en kunt u bij onze verhuurafdeling in Breda ophalen. Liever alles verzorgd hebben? Uiteraard leveren bij ook in Breda of Tilburg en omstreken. Bekijk onze ‘pipe & drape‘ mogelijkheden. Druk op de pipe & drape knop in het menu voor meer informatie.

Podium Huren Breda

Organiseer je een evenement in Breda, Tilburg of omstreken? Vergeet dan het podium niet. Een podium huren is eenvoudig. Zo kan je een podium via onze verhuurshop bestellen. Deze is of zelf op te halen bij onze vestiging in Breda of op locatie te laten bezorgen. Uiteraard kunt u deze ook door ons op locatie laten opbouwen en afbouwen. Hetzelfde geld voor een catwalk, compleet met podiumtrap, rok en indien gewenst tapijt. Klik op de ‘podium‘ knop in ons menu om een goed overzicht te krijgen van als onze podium mogelijkheden.

Truss Huren Breda

Truss is een modulair product waarmee constructies voor bijvoorbeeld een beurs of congres mee kunnen worden gemaakt. Bij HWC Events & Rental zijn zowel losse truss onderdelen als complete truss constructies te huur. U kunt deze of zelf bij onze vestiging in Breda ophalen of op locatie laten bezorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een complete truss constructie door ons laten bouwen op uw beursstand bij evenementenhal Gorinchem of Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, maar uiteraard ook bij vele andere evenementenlocaties. Bekijk al onze ‘truss‘ mogelijkheden door op de gelijknamige knop in het menu te klikken.

Geluid Huren Breda

Wilt u een geluidsinstallatie of spraak set huren voor uw evenement in Breda of Tilburg? Onze verhuur shop biedt complete plug-and-play geluidsinstallaties en presentatie sets. Uiteraard kunt u ook terecht voor losse geluidsapparatuur zoals een draadloze microfoon of speaker. Dit alles is zelf op te halen en te retourneren bij onze verhuurafdeling in Breda. Of u kunt er voor kiezen dit in Breda of Tilburg te laten afleveren. Dit is zelfs mogelijk inclusief de opbouw en de afbouw. Bekijk snel al onze audio en geluidsapparatuur in de verhuur via de ‘geluid‘ knop in het menu.

Licht Huren Breda

Met verlichting creëert u sfeer voor uw evenement. Het maakt niet uit wat voor een evenement, of dit nou een feest, partij of zakelijk evenement is, verlichting is essentieel om de juiste ambiance te creëren. Wij verhuren verschillende licht sets, spots, licht effecten en andere verlichting items in onze verhuurshop. Deze kunt u eenvoudig, makkelijk en snel ophalen bij onze verhuur vestiging in Breda of op locatie laten bezorgen. Wilt u helemaal nergens omkijken naar hebben, kunt u tevens op- & afbouw er bij boeken. Klik op de ‘licht‘ knop in het menu voor alle verlichting opties.

Confetti Huren Breda

Een confetti set kleurt een evenement op. Meteen is het iedereen duidelijk dat hier wat feestelijks aan de gang is. Een opening, productlancering, of marketing stunt kan je dan ook perfect opleuken met een confetti set. Het huren van een confetti set was ook nog nooit zo makkelijk als bij HWC Events & Rental. Zo kan u zelf bepalen hoe uitgebreid u de verhuuropdracht wilt maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de confetti set zelf bij ons in Breda op te halen, of deze bij u in Breda of misschien wel Tilburg laten bezorgen. Wij kunnen het geheel tevens voor u installeren en afbouwen. Zo heeft u nergens omkijken naar. Klik op de Special FX knop in het menu om ons volledige confetti aanbod te zien.

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch is één van de grootste beurslocaties die ons land rijk is. Hier worden beurzen, congressen en andere evenementen georganiseerd. Wilt u een TV huren, beamer huren, truss constructie of misschien een combinatie van materialen. Wij leveren bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch tot in uw stand af, en kunnen indien gewenst ook het geheel op- & afbouwen.

Evenementenhal Gorinchem

Deze locatie aan de kruising A27, A15 gelegen biedt 40.000m2 aan beurs en congres ruimte. Daarmee is het één van de grotere beurslocaties in Zuid Nederland. Evenementenhal Gorinchem is al jaren het thuis voor vele vakbeurzen. HWC Events & Rental kan het huren van een TV, beamer, verlichting of truss constructie heel eenvoudig voor u maken bij Evenementenhal Gorinchem. Zo kunnen wij eventueel met op- & afbouw, tot in uw beursstand leveren. Kies voor onze voordelige transport service, of maak gebruik van onze op-en afbouw service. Beide services zijn beschikbaar vanaf een minimum bedrag.

Locatie HWC Breda - Minervum 7240 te Breda.

HWC Events & Rental Breda is dicht bij de A27 en A58 gelegen.