Geluidsinstallatie 50 Personen

2x Actieve topspeaker

Complete geluidsinstallatie voor evenementen en bedrijfsfeesten tot 50 personen. Deze set is ook inzetbaar voor presentaties of als monitoren voor een DJ.

65,00 excl. BTW

Geluidsinstallatie 50 Personen

Deze compacte geluidsinstallatie is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 50 personen, maar ook voor toespraken en presentaties. De inzetbaarheid van deze set is zeer divers. U kunt deze set namelijk ook inzetten als monitor set voor een band of DJ monitor voor een DJ.

Geluidsinstallatie aansluiten

De geluidsset wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling meegeleverd word. De meegeleverde kabellengte bedraagt 10 meter. Hiermee heeft u voldoende vrijheid om de speakers op de gewenste plek te plaatsen. Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat de bekabeling beschikt over een professionele 3-polige XLR aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze speakers aan te sluiten via een Jack 6,3 mm of RCA (Tulp) aansluiting. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag altijd de gewenste aansluiting.

Geluidsversterking

De QSC K-serie speakers zijn actief. Dit betekent dat de versterker zit ingebouwd in de speaker. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met het plaatsen van een losse versterker.

Geluidsbron aansluiten

Het is mogelijk om verschillende afspeelapparatuur aan te sluiten op deze geluidsset. Hierbij kunt u denken aan een telefoon, tablet, laptop, microfoon of media speler. Houdt er rekening mee dat het aansluiten van deze apparaten alleen mogelijk is met tussenkomst van een mengpaneel of mengtafel. Zonder mengpaneel is dit niet mogelijk! Een mengpaneel voegt u eenvoudig toe via de gerelateerde items.

Verwacht u toch meer dan 50 personen en wilt u een audio set met betere weergave van de lage tonen? Bekijk onze geluidset tot 100 personen.

Technische specificaties

 • Merk

  QSC

 • Type

  2x K12

 • Vermogen

  2000 watt

 • Meegeleverde statieven

  2x K&M Speakerstatief

 • Meegeleverde aansluiting

  XLR (3-polig)

 • Gewicht QSC K12

  19 kg

 • Gewicht Transportkist

  25 kg

 • Afmetingen QSC K12

  470 x 460 x 650 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transportkist

  800 x 451 x 1000 mm (B x D x H)

Tips

Veiligheid

Het is raadzaam om kabels altijd goed vast te tapen en statieven niet dicht in de buurt van dansend publiek te plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel veiligheid is geplaatst.

Mengpaneel

Voor het aansluiten van afspeelapparatuur of microfoons is een mengpaneel vereist. Hiermee kunt u niet alleen het volume, maar ook de klankkleur naar wens regelen.

Video

Geluidsinstallatie 50 Personen bestellen

Complete geluidsinstallatie voor evenementen en bedrijfsfeesten tot 50 personen. Deze set is ook inzetbaar voor presentaties of als monitoren voor een DJ.

€ 65,00 excl. BTW