Audiovisuele ondersteuning voor evenementen die inspireren

We gebruiken evenemententechniek om imponerende ervaringen te creëren!

Om het verhaal van onze opdrachtgevers te vertellen en om je te helpen het publiek aan je merk te verbinden is audiovisuele techniek essentieel. Ieder evenement moet een beleving zijn en een blijvende indruk achterlaten. Met onze one-stop-shop formule van audio, licht, video, rigging, IT, decoratie en podia bieden we een compleet service pakket.

Audiovisuele techniek van je evenement van A tot Z verzorgd

Ervaring, vakkennis en uitmuntende apparatuur!

Dat zijn speerpunten waar wij voor staan. Bij ons kun je terecht voor een compleet pakket van technische consultancy, pre-productie en uitvoering door gecertificeerde professionals. Wij voorzien je graag van advies, ondersteuning en de audiovisuele apparatuur voor jouw corporate evenement, beurs, congres, seminar, livestream, productlancering of ander type evenement. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Portfolio

Van conferentie tot product onthulling en van bedrijfspresentatie tot modeshow. Een opening, marketing campagne of bedrijfsfeest? Met behulp van audiovisuele materialen van vooraanstaande merken en technische knowhow, verzorgen wij  uitmuntende audiovisuele ondersteuning voor het overbrengen van de boodschap. Wat je ook wilt organiseren bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons uitgebreide en diverse klantenportfolio bestaat grotendeels uit de zakelijke markt en overheidsinstellingen. Wij ondersteunen hierin verschillende markten, waaronder de farmaceutische industrie, fashion, uiterlijke verzorging, luchtvaart, consumentengoederen, banken en consultancy.

Wij mochten de volgende opdrachtgevers reeds audiovisueel ondersteunen bij het organiseren van hun evenementen. Mogen wij je in de toekomst ondersteunen bij het organiseren van jouw bijeenkomst, evenement of beurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Een kop koffie en een maatvoorstel

Het maximale uit een evenement halen!

De organisatie van een evenement is altijd een intensief proces waar wij je graag bij ondersteunen. Misschien heb je al helemaal helder hoe je hetgeen audiovisueel wilt invullen of weet je juist niet waar je moet beginnen? In beide gevallen kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Wij komen graag bij je langs om kennis met elkaar te maken of direct de locatie van het evenement te bekijken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onder het genot van een kop koffie het project bij ons te bespreken.

Contact

Extra informatie, advies of op zoek naar een maatwerk offerte? Het is allemaal mogelijk. Schroom vooral niet contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaande contact formulier, maar natuurlijk kun je ons ook bereiken via email of telefoon. Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen.