Licht, geluid, TV, beamer, truss of livestream huren in Amsterdam?

Alle audiovisuele techniek voor evenementen onder één dak. Dat is waar wij voor staan. Of u nu op zoek bent naar een compacte geluidsinstallatie of kleine lichtset voor een intieme presentatie. Of groots wil uitpakken met sfeerverlichting, hangende trussen en een catwalk. Wij zijn uw partner op het gebied van alle audiovisuele techniek en gevestigd in Amsterdam. Dus bent u op zoek naar licht, geluid, TV’s, beamers, podia, livestream apparatuur of truss? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u een echte audiovisuele professional? Kies dan voor het verhuren van apparatuur op basis van zelf ophalen en retourneren. De meest voordelige optie. U bent hierbij alleen wel zelf zorg te dragen voor het transport en de op-/afbouw van het materiaal. Geen adequaat transport beschikbaar? Laat ons de gehuurde materialen leveren op iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de audiovisuele techniek? Dan kunt u gebruik maken van onze transport- en op-/afbouwservice. Hierbij dragen wij zowel zorg voor het transport als het installeren en demonteren van de apparatuur. Op deze manier heb je nergens omkijken naar en kun je in alle rust starten met uw evenement. Wij bezorgen in Amsterdam en omstreken zoals; Amstelveen, Amsterdam RAI, Postillion, Beurs van Berlage, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Livestream Huren Amsterdam

Voor alles met betrekking tot een livestream, online evenement, virtueel evenement of hybride evenement kunt u terecht bij onze verhuur afdeling. De meest complete verhuur shop voor livestream apparatuur met vestiging in Amsterdam. Denk daarbij aan 4K camera’s, video mixers, switchers en video verlichting. U kunt aan op de nieuwste apparatuur en uitstekende ondersteuning bij uw evenement. Wilt u liever een compleet ingerichte livestream studio huren in Amsterdam? Geen probleem. Bekijk onze Livestream Studio Amsterdam.

TV Huren Amsterdam

TV huren voor uw presentatie, beursstand of conferentie? Een TV huren in Amsterdam via onze verhuur shop is heel eenvoudig. Kies zelf of u de TV bij onze verhuur shop in Amsterdam wilt afhalen, wilt laten bezorgen of zelfs laten op- & afbouwen. Wij leveren bij alle locaties in Amsterdam en ook op uw beursstand in bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage of bij de Westergasfabriek. Elke TV wordt geleverd met bijhorend statief, HDMI en stroomkabel. Zoek de TV voor uw evenement op via de ‘video‘ knop in ons menu.

Beamer Huren Amsterdam

Beamer huren voor uw presentatie of seminar in Amsterdam? Huur de beamer voor uw evenement bij onze verhuurshop. Voordelige beamers en beamerschermen. Eenvoudig te huur, met de optie om deze te laten bezorgen en op- & afbouwen bij uw locatie in Amsterdam. Bekijk ons beamer en beamerscherm assortiment door op de ‘video‘ knop in het menu te drukken.

Pipe & Drape Huren Amsterdam

Bedrijfspresentatie of chic evenement in Amsterdam? Maak met pipe & drape een nette scheidingswand. Beschikbaar in zwart, wit en sterren. Pipe & drape gaat tot wel 4 meter hoog en kan met secties van 1 meter worden neergezet. Pipe & drape huren in Amsterdam is eenvoudig via onze website. Zo kunt u het bij onze verhuurshop in Amsterdam zelf ophalen en retourneren, of laten bezorgen op uw locatie in Amsterdam. Ook is het mogelijk op- & afbouw te boeken. Bezoek ons pipe & drape overzicht via de ‘pipe & drape‘ knop in de menubalk.

Podium Huren Amsterdam

Een podium kan niet ontbreken bij uw evenement. Onze podia zijn altijd netjes afgewerkt met podiumtrap, podiumrok en indien gewenst tapijt. Kies zelf de hoogte van het podium. Organiseert u een modeshow? Dan kunnen wij met dezelfde onderdelen een catwalk voor u maken.

Podium huren en laten afleveren op uw locatie in Amsterdam? Geen probleem. Bij HWC Events & Rental kiest u zelf hoe uitgebreid is uw verhuurpakket is. Zo kunt u transport en op- & afbouw los erbij boeken. Klik op de ‘podium‘ knop in de menubalk om alle podium mogelijkheden voor uw evenement in Amsterdam te bekijken.

Truss Huren Amsterdam

Beursstand bij de Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage of andere evenementenlocatie in Amsterdam? Truss huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Geef de door u gewenste opstelling en de daarbij horende maten door, of stuur ons een opzet van uw idee voor de beursstand en we helpen u graag verder. U kunt losse truss huren, maar ook complete constructies. Ophalen bij onze verhuurshop in Amsterdam is mogelijk, maar ook levering (eventueel met op- & afbouw) bij uw beurs of evenementenlocatie in Amsterdam. Bekijk al onze truss producten door op ‘truss‘ te klikken in het menu.

Geluid Huren Amsterdam

Geluidsinstallatie nodig voor een feest of ander evenement in Amsterdam? Complete geluidsinstallaties, speakers en andere audio apparatuur kunt u snel een eenvoudig huren via onze verhuur shop. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en plug-and-play. Maak zelf de keuze of u de geluidsinstallatie bij uw locatie in Amsterdam laat afleveren of dat u deze zelf wilt ophalen bij onze Amsterdam verhuur shop. Bekijk ons volledige assortiment van geluidsinstallaties en audio-apparatuur via de ‘geluid‘ knop in het menu.

Licht Huren Amsterdam

Licht voor uw feest, partij en andere evenementen in Amsterdam kunt u snel en makkelijk huren bij HWC Events & Rental verhuurshop. Van sfeerverlichting tot discoverlichting. Maar ook verlichting voor uw beursstand, presentatie, product lancering of modeshow. Haal uw licht set eenvoudig op bij onze verhuur shop in Amsterdam of laat deze bij uw locatie in Amsterdam bezorgen. Interesse in verlichting voor uw evenement? Klik op de ‘licht‘ knop in het menu voor alle mogelijkheden.

Confetti Huren Amsterdam

Opening, productlancering, of marketing stunt? Met een confetti set creëert u een echt knalmoment. Een complete confetti set huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. U kunt ervoor kiezen de confetti set zelf bij onze verhuurshop in Amsterdam op te halen, of te laten afleveren bij uw locatie in Amsterdam.  Liever alles geheel verzorgd hebben? Een complete confetti show met op- & afbouw is erg voordelig te huren in Amsterdam bij HWC Events & Rental. Klik op de Special FX knop in het menu om ons volledige confetti aanbod te zien.

Postillion Amsterdam

Op loopafstand van onze verhuurshop in Amsterdam vind u Postillion Amsterdam. Perfect voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfspresentaties, conferenties en kleine beurzen. Als huisleverancier kunnen wij u uitstekend adviseren voor uw audiovisuele benodigdheden bij deze locatie. Tevens kunt u profiteren van voordelige bezorg en op- & afbouwtarieven op deze locatie. Geef bij de aanvraag aan welke service u nodig heeft voor uw evenement. Vergeet ook niet onze voorwaarden voor elke service door te nemen, deze vindt u terug onder “Mogelijkheden” in onze verhuurshop. Zo weet u zeker dat wij de producten kunnen leveren.

Westergasfabriek Amsterdam

Zoals de naam al aan geeft ligt deze voormalige gasfabriek in het westen dan Amsterdam. Alle ruimtes zoals Westerliefde, de Gashouder, Zuivelhal, Machine gebouw en het Transformator gebouw zijn compleet gerenoveerd en nu dagelijks de locatie voor beurzen, festivals en bedrijfsevenementen. Wij hebben een voordelig bezorgtarief voor licht, geluid, TV, beursstand of special effects naar de Westergasfabriek. Onze collega’s leveren graag de gehuurde producten op locatie af met onze transportservice. Ook kunt u kiezen voor de op-en afbouw van de gehuurde materialen door onze collega’s.

Beurs van Berlage Amsterdam

In het oorspronkelijke Koopmansbeurs gebouw, gelegen in het hart van Amsterdam, de Beurs van Berlage is tegenwoordig de locatie voor kleine vakbeurzen, congressen en andere evenementen. Bent u een standhouder bij één van de beurzen en op zoek naar het huren van een TV of andere evenementen-techniek, dan helpen wij u graag verder. Zo leveren wij aan de Beurs van Berlage met onze voordelige transportservice tot achter de eerste deur. Wilt u ook dat wij de techniek uit handen nemen? Kies dan voor onze op-en afbouwservice tijdens uw aanvraag. Dit kan zowel via onze verhuur shop als direct via de e-mail.

RAI Amsterdam

Met haar 108.500m2 aan beurs en congres ruimte Amsterdam RAI is één van de meest bezochte beurs locaties in Nederland. Naast grote terugkerende beurzen zoals AutoRAI, HISWA, Huishoudbeurs, Horecava, Woonbeurs en Negenmaandenbeurs de Amsterdam RAI is het toneel van rond de 70 andere beurzen op jaarbasis. Gevestigd slechts 5 minuten van de Amsterdam RAI kunnen wij u uitstekend en voordelig van dienst zijn bij de huur van evenementen techniek. Onze collega’s zijn bekend met de RAI waardoor de producten snel op locatie zijn. Geef de hal-en standnummer door zodat wij direct bij uw beursstand terecht kunnen.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam.

Product tags