Licht, geluid, TV, beamer, podium of truss huren in Amsterdam?

Alle evenementen techniek onder één dak, daar staan wij voor. Of het nou gaat om het huren van een licht set, geluidsinstallatie, compleet podium, TV, beamer, touchscreen of confetti set. U vindt het allemaal bij HWC Events & Rental. Gebruik het menu om uw aanvraag samen te stellen. Keuze uit het zelf ophalen bij ons warehouse in Amsterdam of het laten bezorgen bij uw evenementen locatie. Tevens heeft u de keuze het geheel door ons te laten op- & afbouwen. Wij bezorgen in Amsterdam en omstreken zoals; Amstelveen, Amsterdam RAI, Postillion, Beurs van Berlage, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

TV huren Amsterdam

TV huren voor uw presentatie, beursstand of conferentie? Een TV huren in Amsterdam via onze verhuur shop is heel eenvoudig. Kies zelf of u de TV bij onze verhuur shop in Amsterdam wilt afhalen, wilt laten bezorgen of zelfs laten op- & afbouwen. Wij leveren bij alle locaties in Amsterdam en ook op uw beursstand in bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage of bij de Westergasfabriek. Elke TV wordt geleverd met bijhorend statief, HDMI en stroomkabel. Zoek de TV voor uw evenement op via de ‘video‘ knop in ons menu.

Beamer huren Amsterdam

Beamer huren voor uw presentatie of seminar in Amsterdam? Huur de beamer voor uw evenement bij onze verhuurshop. Voordelige beamers en beamerschermen. Eenvoudig te huur, met de optie om deze te laten bezorgen en op- & afbouwen bij uw locatie in Amsterdam. Bekijk ons beamer en beamerscherm assortiment door op de ‘video‘ knop in het menu te drukken.

Pipe & Drape huren Amsterdam

Bedrijfspresentatie of chic evenement in Amsterdam? Maak met pipe & drape een nette scheidingswand. Beschikbaar in zwart, wit en sterren. Pipe & drape gaat tot wel 4 meter hoog en kan met secties van 1 meter worden neergezet. Pipe & drape huren in Amsterdam is eenvoudig via onze website. Zo kunt u het bij onze verhuurshop in Amsterdam zelf ophalen en retourneren, of laten bezorgen op uw locatie in Amsterdam. Ook is het mogelijk op- & afbouw te boeken. Bezoek ons pipe & drape overzicht via de ‘pipe & drape‘ knop in de menubalk.

Podium huren Amsterdam

Een podium kan niet ontbreken bij uw evenement. Onze podia zijn altijd netjes afgewerkt met podiumtrap, podiumrok en indien gewenst tapijt. Kies zelf de hoogte van het podium. Organiseert u een modeshow? Dan kunnen wij met dezelfde onderdelen een catwalk voor u maken.

Podium huren en laten afleveren op uw locatie in Amsterdam? Geen probleem. Bij HWC Events & Rental kiest u zelf hoe uitgebreid is uw verhuurpakket is. Zo kunt u transport en op- & afbouw los erbij boeken. Klik op de ‘podium‘ knop in de menubalk om alle podium mogelijkheden voor uw evenement in Amsterdam te bekijken.

Truss huren Amsterdam

Beursstand bij de Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage of andere evenementenlocatie in Amsterdam? Truss huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Geef de door u gewenste opstelling en de daarbij horende maten door, of stuur ons een opzet van uw idee voor de beursstand en we helpen u graag verder. U kunt losse truss huren, maar ook complete constructies. Ophalen bij onze verhuurshop in Amsterdam is mogelijk, maar ook levering (eventueel met op- & afbouw) bij uw beurs of evenementenlocatie in Amsterdam. Bekijk al onze truss producten door op ‘truss‘ te klikken in het menu.

Geluid huren Amsterdam

Geluidsinstallatie nodig voor een feest of ander evenement in Amsterdam? Complete geluidsinstallaties, speakers en andere audio apparatuur kunt u snel een eenvoudig huren via onze verhuur shop. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en plug-and-play. Maak zelf de keuze of u de geluidsinstallatie bij uw locatie in Amsterdam laat afleveren of dat u deze zelf wilt ophalen bij onze Amsterdam verhuur shop. Bekijk ons volledige assortiment van geluidsinstallaties en audio-apparatuur via de ‘geluid‘ knop in het menu.

Licht huren Amsterdam

Licht voor uw feest, partij en andere evenementen in Amsterdam kunt u snel en makkelijk huren bij HWC Events & Rental verhuurshop. Van sfeerverlichting tot discoverlichting. Maar ook verlichting voor uw beursstand, presentatie, product lancering of modeshow. Haal uw licht set eenvoudig op bij onze verhuur shop in Amsterdam of laat deze bij uw locatie in Amsterdam bezorgen. Interesse in verlichting voor uw evenement? Klik op de ‘licht‘ knop in het menu voor alle mogelijkheden.

Confetti huren Amsterdam

Opening, productlancering, of marketing stunt? Met een confetti set creëert u een echt knalmoment. Een complete confetti set huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. U kunt ervoor kiezen de confetti set zelf bij onze verhuurshop in Amsterdam op te halen, of te laten afleveren bij uw locatie in Amsterdam.  Liever alles geheel verzorgd hebben? Een complete confetti show met op- & afbouw is erg voordelig te huren in Amsterdam bij HWC Events & Rental. Klik op de Special FX knop in het menu om ons volledige confetti aanbod te zien.