Confetti Set 1

Compacte confetti knaller!

Deze set is zeer geschikt voor kleinere evenementen. U kunt deze confetti set inzetten voor evenementen tot ongeveer 50 personen.

75,00 excl. BTW

Confetti Set 1

Deze compacte confetti set is zeer geschikt voor kleinere evenementen, waar toch een speciaal moment gewenst is. Vaak wordt deze confetti set ingezet voor openingen van wegen, slaan van de eerste paal, kantoorpanden en andere kleine evenementen. U kunt deze set inzetten tot ongeveer 50 personen. Als u meer personen verwacht adviseren wij een grotere set.

Onze sets maken gebruiken van Magic FX Power Shots. Deze Nederlandse leverancier is marktleider op het gebied van special effects en hiermee zijn dit de meest professionele en eenvoudig te bedienen kanonnen beschikbaar. Deze kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Met de meegeleverde controller is het afvuren van de kanonnen erg simpel.

Deze set is uitgerust met multi colour confetti en is volledig klaar om te gebruiken! Tegen een kleine toeslag kunt ook uw eigen kleuren confetti kiezen, extra shots toevoegen en snippers vervangen voor slierten. Via de onderstaande gerelateerde items voegt u gemakkelijk te benodigde extra’s toe. Hier vindt u ook andere opties zoals een lanceerknop of bediening.

Organiseert u een groter evenement of wilt u meer confetti? Bekijk dan onze Confetti Set 2.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot + Baseplate

 • Stroomverbruik

  100 watt

 • Gewicht Powershot

  2 KG

 • Gewicht Baseplate

  4 KG

 • Gewicht Transportkist

  7 KG

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  600 x 400 x 250 mm (L x B x H)

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

Tips

Richting

Bij het installeren van de confetti set dient u er al rekening mee te houden in welke richting u gaat schieten en waar u het publiek positioneert. Het is namelijk niet toegestaan de confetti af te schieten in de richting van mensen of dieren.

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 1 bestellen

Deze set is zeer geschikt voor kleinere evenementen. U kunt deze confetti set inzetten voor evenementen tot ongeveer 50 personen.

€ 75,00 excl. BTW