Confetti Set 1

Compacte confetti knaller!

Complete confetti set voor allerhande kleinere evenementen tot ongeveer 50 personen. Denk hierbij aan het openen van een nieuw pand of het onthullen van een object.

75,00 excl. BTW

Confetti Set 1

Organiseer je een opening van een nieuw pand of onthulling van een bepaald object of schilderij? Dan kun je dit moment extra allure geven door het toevoegen van een confetti set. Hiermee zet je de openingshandeling extra kracht bij, waardoor de bezoekers de handeling als nóg spectaculairder beschouwen. Deze confetti set is uitstekend inzetbaar voor kleinere evenementen tot ongeveer 50 personen. Verwacht u meer personen of wil je meer confetti afschieten dan raden wij het gebruik van onze confetti set 2 aan.

Magic FX Confetti Set

Deze confetti set maakt gebruik de alom bekende Magic FX Powershots. Deze Nederlandse leverancier is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects en creëerde met de Powershot de meest veelzijdig confetti shooter ooit.

Deze shooters maken gebruik van gevulde buizen. Deze buizen zijn al gevuld met confetti of streamers, waardoor je deze makkelijk kunt installeren dan wel verwisselen, wanneer er meerdere shots afgeschoten moeten worden. Ultieme snelheid en gemak.

Wij leveren bij iedere Powershot een baseplate. Hiermee kun je de shooters in ieder geval veilig en stabiel plaatsen. Deze grondplaat zorgt voor een groter vloeroppervlak, waardoor de Powershot niet zal omvallen of kantelen bij het afschieten van de confetti of streamers.

Voor het afschieten van de confetti wordt een speciale controller meegeleverd. Hiermee kun je beide shooters in één keer afschieten. Deze controller is beveiligd met een sleutel. Zonder deze sleutel kun je de controller als het ware niet starten en dus geen confetti afschieten. Wel zo veilig bij publieksevenementen, waarbij die ene bezoeker lollig probeert te zijn. Met deze controller schiet je confetti tot maar liefst 12 meter en streamers (slierten) tot wel 20 meter ver.

Wil je bij het doen van bijvoorbeeld een openingshandeling de confetti afschieten met een symbolische druk op een grote rode knop? Dat kan. Met onze rode lanceerknop kun je daadwerkelijk de confetti afschieten.

Confetti / Streamers

Deze confetti set leveren wij volledig gebruiksklaar met multicolour confetti. Iedere shooter is hiermee voorzien van één lading confetti om af te schieten. Naast confetti is het ook mogelijk om streamers af te schieten. Streamers kun je ook kennen als slieteren of serpetine. Geef in de opmerkingen van je aanvraag gerust aan of je gebruik wilt maken van de alom bekende confetti snippers of toch van de streamers.

Kleuren

Naast keuzes over de gewenste confetti variant, dien je ook keuzes te maken over de gewenste kleur. Standaard wordt er multicolour confetti meegeleverd met deze set, maar om de confetti of streamers beter aan te laten sluiten is het ook mogelijk om de kleur te bepalen. Hiermee is het mogelijk om confetti in een specifieke kleur af te schieten, maar ook een combinatie van kleuren is mogelijk. Op deze manier kan je de confetti exact laten aansluiten bij de kleuren van het evenement of bedrijf. In het opmerkingenveld van je aanvraag kun je aangeven van welke kleur(en) je gebruik wilt maken.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot

 • Stroomverbruik

  200 watt

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

 • Gewicht Powershots

  4 kg

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Gewicht Baseplates

  8 kg

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  7 kg

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  600 x 400 x 250 mm (L x B x H)

Tips

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multicolour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen op de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerk

Onze confetti en streamers voldoen aan de Europese richtlijnen. Hiermee zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 1 bestellen

Complete confetti set voor allerhande kleinere evenementen tot ongeveer 50 personen. Denk hierbij aan het openen van een nieuw pand of het onthullen van een object.

€ 75,00 excl. BTW