Confetti Set 3

Toewerken naar die ene climax!

Zeer geschikte confetti set tot ongeveer 300 personen. Inzetbaar voor bijvoorbeeld congressen, beurzen maar ook festivals en bedrijfsevenementen.

195,00 excl. BTW

Confetti Set 3

U wilt naar een echte climax toewerken? Een echt kippenvel moment creëren? Deze confetti set is zeer geschikt voor grotere evenementen. Vaak wordt deze confetti set gebruikt bij openingen, festivals, congressen en beurzen. U kunt deze confetti set huren tot ongeveer 300 personen. Als u meer personen verwacht adviseren wij een grotere set.

Onze sets maken gebruiken van Magic FX Power Shots. Deze Nederlandse leverancier is marktleider op het gebied van special effects en hiermee zijn dit de meest professionele en eenvoudig te bedienen kanonnen beschikbaar. Deze kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Met de meegeleverde controller is het afvuren van de kanonnen erg simpel.

Deze set wordt standaard geleverd met multi colour confetti en is volledig klaar om te gebruiken! Tegen een kleine toeslag kunt ook uw eigen kleuren confetti kiezen, extra shots toevoegen en snippers vervangen voor slierten. Via de onderstaande gerelateerde items voegt u gemakkelijk te benodigde extra’s toe. Hier vindt u ook andere opties zoals een lanceerknop of bediening.

Organiseert u een groter evenement of wilt u meer confetti? Bekijk dan onze Confetti Set 4.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot + Baseplate

 • Stroomverbruik

  600 watt

 • Gewicht Powershots

  12 KG

 • Gewicht Baseplates

  12 KG

 • Gewicht Transportkist

  7 KG

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  535 x 480 x 240 mm (L x B x H)

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

Tips

Richting

Bij het installeren van de confetti set dient u er al rekening mee te houden in welke richting u gaat schieten en waar u het publiek positioneert. Het is namelijk niet toegestaan de confetti af te schieten in de richting van mensen of dieren.

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 3 bestellen

Zeer geschikte confetti set tot ongeveer 300 personen. Inzetbaar voor bijvoorbeeld congressen, beurzen maar ook festivals en bedrijfsevenementen.

€ 195,00 excl. BTW