Confetti Set 3

Toewerken naar die ene climax!

Zeer geschikte confetti set tot ongeveer 300 personen. Inzetbaar bij bijvoorbeeld congressen en beurzen, maar ook festivals en bedrijfsevenementen.

195,00 excl. BTW

Confetti Set 3

Je wilt bij een opening of onthulling naar een echte climax toewerken? Of een daadwerkelijk kippenvel moment creëren bij een evenement? Met behulp van deze confetti set ben je in ieder geval verzekerd van een geschikte confetti set voor grotere evenementen. Deze set wordt veelal ingezet bij openingen, festival, congressen en  beurzen. Het is geen probleem om deze materialen in te zetten voor groepen tot ongeveer 300 personen. Verwacht je meer personen op het evenement, dan raden we toch het gebruik van de grotere confetti set 4 aan.

Magic FX Confetti Set

De basis van deze confetti set wordt gevormd door confetti kanonnen van Magic FX. Deze Nederlandse onderneming heeft zich in een korte tijd ontwikkelt dat de marktleider op het gebied van betrouwbare special effects.  Zij ontwikkelende jaren geleden de Powershot. Later bleek; het meeste gebruikt confetti kanon ooit. Uiteraard maakt deze confetti set gebruik van deze Magic FX Powershot.

Het zestal Powershots in deze maken gebruik van gevulde buizen. Deze buizen zijn voor het installeren al volledig klaar voorgebruik. Het is dus niet zo dat je het confetti kanon nog moet vullen. Je plaatst simpelweg de buis in iedere confetti kanon, verbind overal het stekkertje van de buis met de Powershot en je bent klaar om te schieten.

Bij het afschieten van dergelijke confetti kanonnen is het altijd zaak om de veiligheid in acht te nemen. Deze confetti set wordt daarom ook geleverd met drie verzwaarde baseplates. Op iedere baseplate kun je 2 confetti kanonnen bevestigen. Met het grotere vloeroppervlak staan de shooter stabieler opgesteld en ben je er zeker van dat deze niet zullen omvallen tijdens het afschieten van de confetti.

Confetti Set Afschieten

Voor het afschieten van de confetti wordt dit confetti kanon geleverd met een speciale controller. Deze controller functioneert simpel doch veilig en is hiermee uitermate geschikt voor het afschieten van special effects. Deze controller beschikt namelijk over een speciale ‘fire’ knop. Het mag duidelijk zijn, hiermee schiet je in één keer alle confetti kanonnen af. Echter kan dit niet zonder het toekomen van een sleutel. Deze sleutel dient als een soort startonderbreker. Zonder deze sleutel gebeurd er simpelweg helemaal niet. Erg handig bij openbare publieksevenementen, waarbij een bezoekers ‘lollig’ probeert te zijn.

Wil je het afschieten van de confetti door een belangrijke genodigde of directeur laten doen? Dat kan. Hiervoor hebben wij een speciale rode knop in ons assortiment. Deze rode drukknop op chique witte pilaar kan aangesloten worden op de confetti kanonnen, zodat hiermee de confetti kan worden afgeschoten.

Kleur

Deze set wordt volledig gebruiksklaar met multicolour confetti geleverd. Levert confetti in alle kleuren van de regenboog niet het gewenste resultaat, dan kunnen wij de kleur van de confetti uiteraard aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om confetti in een bepaalde kleur af te schieten, zodat deze aansluit bij de kleur van het bedrijf. Echter is een combinatie van kleuren ook mogelijk. Je kunt jouw wensen ten aanzien van de kleuren vermelden in het opmerkingenveld van je aanvraag.

Streamers

Naast de alom bekende confetti snippers is het ook mogelijk om de buizen te vullen met streamers. Deze slierten worden voornamelijk gebruik bij outdoor evenementen. De serpetines worden namelijk beter gedragen door de wind, waardoor het effect langer kan duren. Ook het is het opruimen van deze slierten een stuk makkelijker, dan het opruimen van de snippers. Liever streamers in plaats van confetti? Geef dit aan in het opmerkingenveld van je aanvraag.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot

 • Stroomverbruik

  600 watt

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

 • Gewicht Powershots

  12 kg

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Gewicht Baseplates

  12 kg

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkisten

  14 kg

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  535 x 480 x 240 mm (L x B x H)

Tips

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 3 bestellen

Zeer geschikte confetti set tot ongeveer 300 personen. Inzetbaar bij bijvoorbeeld congressen en beurzen, maar ook festivals en bedrijfsevenementen.

€ 195,00 excl. BTW