Confetti Set 4

Grandioze confetti regen!

Uw hele publiek volledig voorzien van een ultieme confetti douche? Tot ongeveer 600 personen kunt u een heus 'wauw' moment creëren.

260,00 excl. BTW

Confetti Set 4

Het publiek voorzien van een confetti regen? Deze confetti set is zeer geschikt voor grotere evenementen. Vaak wordt deze confetti set gebruikt bij openingen, festivals, congressen en beurzen. Je kunt deze set inzetten tot ongeveer 600 personen. Als je meer personen verwacht adviseren wij contact met ons op te nemen. Voor deze evenementen is vaak maatwerk vereist.

Magic FX Confetti Set

Ook deze grote confetti set maakt nog gebruik van de alom bekende Magic FX Powershots. Deze confetti kanonnen zijn onevenaarbaar in simpele en betrouwbare werking. Ze zijn hiermee dan ook niet meer weg te denken uit de evenementenindustrie.

Met een achttal Powershots haal je met deze set een enorme hoeveelheid confetti in huis. Deze confetti kanonnen maken gebruiken van vooraf gevulde buizen. Deze buizen zijn voorafgaand aan het evenement gevuld met de juiste confetti en direct klaar om eenmalige te gebruiken. Je hoeft de confetti kanonnen op locatie dus niet meer te vullen. Steek simpelweg in iedere shooter een confettibuis, verbind het stekkertje van de buis met de shooter en voilà. Schieten maar.

Om deze confetti kanonnen veilig te kunnen afschieten, wordt er per 2 shooters een verzwaarde grondplaat meegeleverd. Deze voorkomen dat de confetti kanonnen tijdens het afvuren van de confetti kunnen omvallen. Veiligheid voor alles tenslotte.

Schieten

Voor het veilig afschieten van deze shooters leveren wij deze confetti set met een bijhorende controller. Deze controller beschikt over 1 kanaal. Dit is makkelijk en overzichtelijk. Hiermee is het mogelijk om alle confetti shooters in één keer af te schieten. Met een simpele druk op de ‘fire’ knop schiet je de confetti af. Gelukkig is deze speciale controller wel beveiligd tegen het onverhoopt afschieten van de confetti. Je kunt de confetti enkel afschieten door middel van het sleutelcontact om te draaien. Op dat moment wordt de controller pas actief.

Wil het afschieten van de confetti meer prominent in beeld laten zijn? Dan kun je beter kiezen voor het afschieten van de shooters met een grote rode knop. Deze knop functioneert daadwerkelijk en is ideaal om de directeur de opening van het nieuw pand te laten verzorgen. Of een prominente gast een speciale expositie te laten starten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gekleurde Slierten

Standaard wordt deze set geleverd met multicolour confetti. Deze confetti bevat alle kleuren van de regenboog voor een feestelijk resultaat. Soms leveren de confetti snippers niet het gewenste resultaat. In die situatie kan je ook kiezen voor het gebruik van streamers. Deze lange slierten worden veelal toegepast tijdens outdoor evenementen aangezien deze goed blijven zweven op de wind. Het effect kan daardoor langer duren.

Naast de keuze voor snippers of streamers, zijn er ook mogelijkheden ten aanzien van de kleur. Als de standaard multicolour confetti niet voldoet voor jouw evenement kun je deze kleur uiteraard aanpassen. Het is het mogelijk om een bepaalde kleur confetti of streamer af te schieten, maar ook een combinatie van kleuren. Hiermee kan je de special effects helemaal laten aansluiten bij het evenement.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot

 • Stroomverbruik

  800 watt

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

 • Gewicht Powershots

  16 kg

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Gewicht Baseplates

  16 kg

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkisten

  14 kg

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  535 x 480 x 240 mm (L x B x H)

Tips

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 4 bestellen

Uw hele publiek volledig voorzien van een ultieme confetti douche? Tot ongeveer 600 personen kunt u een heus 'wauw' moment creëren.

€ 260,00 excl. BTW