Confetti Set 4

Grandioze confetti regen!

Uw hele publiek volledig voorzien van een ultieme confetti douche? Tot ongeveer 600 personen kunt u een heus 'wauw' moment creëren.

260,00 excl. BTW

Confetti Set 4

Het publiek voorzien van een confetti regen? Deze confetti set is zeer geschikt voor grotere evenementen. Vaak wordt deze confetti set gebruikt bij openingen, festivals, congressen en beurzen. U kunt deze set inzetten tot ongeveer 600 personen. Als u meer personen verwacht adviseren wij contact met ons op te nemen. Voor deze evenementen is vaak maatwerk vereist.

Onze sets maken gebruiken van Magic FX Power Shots. Deze Nederlandse leverancier is marktleider op het gebied van special effects en hiermee zijn dit de meest professionele en eenvoudig te bedienen kanonnen beschikbaar. Deze kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Met de meegeleverde controller is het afvuren van de kanonnen erg simpel.

Deze set wordt standaard geleverd met multi colour confetti en is volledig klaar om te gebruikenTegen een kleine toeslag kunt ook uw eigen kleuren confetti kiezen, extra shots toevoegen en snippers vervangen voor slierten. Via de hiernaast gerelateerde items voegt u gemakkelijk te benodigde extra’s toe. Hier vindt u ook andere opties zoals een lanceerknop of bediening.

Organiseert u een groter evenement of wilt u meer confetti? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Powershot + Baseplate

 • Stroomverbruik

  800 watt

 • Gewicht Powershots

  16 KG

 • Gewicht Baseplates

  16 KG

 • Gewicht Transportkist

  7 KG

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  535 x 480 x 240 mm (L x B x H)

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

Tips

Richting

Bij het installeren van de confetti set dient u er al rekening mee te houden in welke richting u gaat schieten en waar u het publiek positioneert. Het is namelijk niet toegestaan de confetti af te schieten in de richting van mensen of dieren.

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 4 bestellen

Uw hele publiek volledig voorzien van een ultieme confetti douche? Tot ongeveer 600 personen kunt u een heus 'wauw' moment creëren.

€ 260,00 excl. BTW