Confetti Set 2

Meest gereserveerde 'ready to use' confetti set!

Met deze confetti set kunt u tal van evenementen voorzien van een grandioze climax. Deze set is geschikt tot ongeveer 150 personen.

130,00 excl. BTW

Confetti Set 2

Ben je gevraagd een speciale handeling of belangrijke dag extra feestelijk te openen? Deze confetti set is zeer geschikt voor tal van evenementen. Vaak wordt dit confetti pakket gebruikt bij openingen van een nieuw pand, bedrijfsfeesten, congressen en presentaties. Je kunt deze confetti set inzetten voor groepen tot ongeveer 150 personen. Verwacht je meer personen op jouw evenement, dan raden wij het gebruik van confetti set 3 aan.

Magic FX Confetti Set

Onze confetti sets maken gebruik van de wereldwijd bekende Magic FX Powershots. Deze Nederlandse producent is marktleider op het gebied van special effects en ontwikkelde de Powershot. De meest succesvolle confetti shooter ooit zo bleek later.

De Powershot werkt op basis van een gevulde buis. Deze buis is voorafgaand aan het evenement geprepareerd, waardoor je deze op locatie direct kunt gebruiken. Je plaatst de buis met confetti simpel in de Powershot, stopt het stekkertje van deze buis in de shooter en je bent klaar om te schieten. Wil je meerdere keren schieten? Geen probleem. Het wisselen van deze buis is net zo makkelijk als het plaatsen ervan.

Om ervoor te zorgen dat de Powershot stabiel en veilig is geplaatst, is het toekomen van een baseplate essentieel. Natuurlijk worden deze meegeleverd. Deze confetti set bevat 2 baseplates, waarop je 2 powershots per stuk kunt monteren. Deze baseplates voorkomen dat de Powershots onverhoopt kunnen omvallen tijdens het afschieten van de confetti of streamers.

Om de confetti te kunnen afschieten komt deze confetti set met een speciale controller. Hiermee kun je de confetti shooters allemaal tegelijk afschieten. Deze controller is een soort schakelaar die de shooters van het juiste signaal voorziet voor het afschieten van de confetti. Om te voorkomen dat de confetti per ongeluk voortijdig afgeschoten wordt, is deze controller voorzien van een sleutelbeveiliging. Een soort startonderbreker. Alleen diegene met de sleutel kan de confetti daadwerkelijk afschieten.

Wil je de confetti niet anoniem backstage afschieten, maar juist een prominent moment creëren? Huur dan de rode lanceerknop. Deze grote rode knop op representatieve witte pilaar kun je daadwerkelijk verbinden met de shooters om zo de confetti af te schieten.

Snippers, Slierten, Kleuren

Ten aanzien van de confetti zijn er nogal wat keuzes te maken. Standaard wordt deze confetti set geleverd met multicolour confetti. De inhoud van de gevulde buizen bestaat dan uit confetti snippers uit alle kleuren van de regenboog. We kunnen ons voorstellen dat je de confetti beter wilt laten aansluiten bij het evenement. Dat is gelukkig mogelijk. Wij kunnen de confetti namelijk ook in een specifieke kleur leveren. Ook een combinatie van kleuren is mogelijk. Op deze manier kun je de confetti helemaal laten aansluiten bij de kleuren van het evenement of de opdrachtgever.

Naast de keuzes met betrekking tot de gewenste kleur is er ook een keuze te maken ten aanzien van de soort confetti. Je kunt namelijk kiezen voor de alom bekende snippers, maar ook voor slierten. Deze streamers of serpetines, vliegen vaak verder dan confetti en geven minder werk bij het opruimen ervan. De streamers zijn wel meer geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Op een indoor locatie blijven deze vaak hangen aan het plafond.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Baseplate

 • Stroomverbruik

  400 watt

 • Aansluitingen

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

 • Gewicht Powershots

  8 kg

 • Afmetingen Powershot

  130 x 120 x 160 mm (L x B x H)

 • Gewicht Baseplates

  8 kg

 • Afmetingen Baseplate

  300 x 300 x 15 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  7 kg

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  535 x 480 x 240 mm (L x B x H)

Tips

Kleurkeuze

Standaard wordt deze confetti set geleverd met multi colour confetti, maar uiteraard is het ook mogelijk om de confetti af te stemmen of de kleuren van het evenement of bedrijf. Voor een kleine toeslag kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen.

Keurmerken

Onze confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Hiermee zijn deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Confetti Set 2 bestellen

Met deze confetti set kunt u tal van evenementen voorzien van een grandioze climax. Deze set is geschikt tot ongeveer 150 personen.

€ 130,00 excl. BTW