Truss Cross

Kruisopstelling van truss

Creatieve truss constructie die je de mogelijkheid geeft ook in het midden boven de beursstand verlichting of decoratie te bevestigen.

210,00 excl. BTW

Truss Cross

Dit truss kruis kunt u gebruiken voor het ophangen van decoratie, TV’s of verlichting. Zo is deze truss constructie bijvoorbeeld perfect voor een beurs stand met vier open zijdes (ook wel eiland stand genoemd). Met het simpele doch creatieve ontwerp is uw stand uitnodigend en open voor alle bezoekers.

Truss Constructie

We kunnen dit truss frame voor u aanpassen naar uw wens. De prijs van dit voorbeeld truss kruis is berekend op een constructie van 7 x 7 x 3 meter (L x B x H). Deze is te vergroten of te verkleinen per secties van 29 cm – 50 cm – 100 cm.

Truss Liften

Voor het opbouwen en demonteren van deze constructie zijn speciale truss liften nodig. Met deze liften ben je in staat het ‘dak’ van de constructie naar de gewenste hoogte te heffen om vervolgens de poten te monteren. Je legt simpelweg het kruis op deze liften, waarna je dit deel van de constructie met een lier naar de gewenste hoogte heft. Dit is veilig en volgens de regels van de Arbo wetgeving. Deze liften voeg je eenvoudig toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Verlichting

Deze truss constructie kunt u gebruiken voor het ophangen van verlichting. Heeft u nog geen verlichting? Dan kunt u deze er eenvoudig bij huren. Bekijk ons voltallige aanbod op de licht huren pagina of voeg snel spots en schijnwerpers toe via de gerelateerde items op deze pagina.

Op- & afbouw dagen

Doorgaans is de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag als de beurs. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  8x L200, 8x L50, 4x C003, 1x C016, 4x Base

 • Afmetingen

  6,71 x 6,71 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Ondergrond

Dit truss frame rust op vier pilaren. Zorg voor een stabiele ondergrond voor deze pilaren, zodat de voltallige constructie stabiel staat.

Liften

Voor het opbouwen en demonteren van deze constructie zijn speciale liften nodig. Deze zijn nog niet inbegrepen, maar kun je makkelijk toevoegen via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Video

Truss Cross bestellen

Creatieve truss constructie die je de mogelijkheid geeft ook in het midden boven de beursstand verlichting of decoratie te bevestigen.

€ 210,00 excl. BTW