Truss Lift 3,80 meter

Fantek T-101

Met zijn compacte omvang en kleine voetprint helpt deze Fantek T-101 je truss constructies tot op 3,80 meter hoog te brengen.

20,00 excl. BTW

Truss Lift 3,80 meter

Een wind-up truss lift is zeer geschikt om kleine truss constructies mee op te bouwen. Deze lift is een zogenoemde toploader. Dit betekent dat de last bovenop de telescopische buizen komt te liggen. De truss lift wordt voorzien van een speciale adapter, waarop de truss kan worden bevestigd. Na het bevestigen van de borgveren kun je vervolgens de last rechtop naar de gewenste hoogte brengen.

Eigenschappen Truss Lift

Deze Fantek T-101 truss lift is een kleine krachtpatser, want in vergelijking tot zijn concurrenten is deze tijdens het transport zeer handelbaar. Echter doet zijn maximale belasting niet onder voor minder subtiele varianten van andere merken. Wanneer de uitklapbare poten volledig klaar zijn gemaakt, neemt dit statief een vloerruimte in van 1,57 x 1,57 meter. Dit is voldoende om een last van maximaal 100 kg naar een hoogte van 3,20 meter te brengen. Volledig ingeschoven heeft deze truss lift een hoogte van slechts 1,29 meter. Dit betekent dat je de truss slechts naar deze hoef te tillen om vervolgens te kunnen voorzien van de gewenste apparatuur.

Moet de truss uiteindelijk hoger dan 3,20 meter komen? Geen probleem. Met het meegeleverde extensie stuk kun je de maximale hoogte van 3,80 meter bereiken. Uiteraard neemt hierdoor de minimale hoogte ook toe met 60 cm, waardoor deze uitkomt op 1,89 meter. Dit betekent effectief dat je de truss iets hoger moet tillen, maar daardoor kan de truss uiteindelijk wel hoger uitkomen. Het statief wordt geleverd inclusief een truss-adapter voor 30-er en 40-er truss.

Is de maximale hoogte van 3,80 meter niet genoeg of ben je op zoek naar een lift waarbij je de last niet op het statief hoeft te tillen? Bekijk dan onze truss lift met een maximale hoogte van 5,95 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Fantek

 • Type

  T-101

 • Minimale hoogte

  1,29 m

 • Maximale hoogte

  3,80 m

 • Minimaal toelaatbaar gewicht

  25 kg

 • Maximaal toelaatbaar gewicht

  100 kg

 • Vloeroppervlak gesloten

  0,2 x 0,2 m

 • Gewicht statief

  24,5 kg

 • Afmetingen transportkist (per 2)

  1560 x 670 x 540 mm (L x B x H)

Tips

Locks

Zorg dat je bij het opstellen van statief ervoor zorg dat de uitklapbare vergrendeld zijn alvorens je het statief gaat belasten.

Plaatsing

Plaats het statief altijd op een vlakke ondergrond. Zonder vlakker ondergrond zal het statief niet stabiel staan en kunnen omvallen naar maar het statief uitschuift.

Video

Truss Lift 3,80 meter bestellen

Met zijn compacte omvang en kleine voetprint helpt deze Fantek T-101 je truss constructies tot op 3,80 meter hoog te brengen.

€ 20,00 excl. BTW