Beursstand Goalpost

Truss constructie in de vorm van een goal inclusief verlichting

Complete goalpost constructie inclusief verlichting. Ideaal te gebruik bij een entree en met spandoek direct geschikt als achterwand of starwalk.

180,00 excl. BTW

Beursstand Goalpost

Deze truss constructie is uitermate geschikt voor een beursstand. U kunt bijvoorbeeld een spandoek bevestigen aan de binnenste buizen van de truss. Ook leent deze truss goalpost zich perfect als constructie over een entree heen.

Afmetingen Beursstand

Standaard heeft deze beurs stand truss constructie een buitenmaat van 7 x 3 meter (L x H). De truss zelf is 30 cm breed, dus voor de afmetingen van een spandoek moet u deze nog van de zijkanten en bovenkant afhalen. U kunt de maten van de truss constructie eenvoudig laten aanpassen. Alle maten onder deze maat hebben dezelfde prijsstelling. Elke maat groter is tegen meerprijs. Vraag ons hiervoor om een maatofferte.

Baseplates

Houdt er rekening mee dat deze truss constructie overeind wordt gehouden met verzwaarde basisplaten (ook wel baseplates genoemd). Dit zijn platen van 55 x 55 x 1 cm (L x B x H). Deze zitten onder de poten van de truss, en steken dus buiten de 7 x 3 meter uit. Vraag ons voor meer informatie of advies voor uw beursstand.

Beursstand Verlichting

De truss constructie wordt geleverd met 4 krachtige spots voor het verlichten van uw beursstand of spandoek. U kunt eenvoudig extra spots toevoegen via de gerelateerde items toe te voegen.

Spandoek

Wilt u het kant en klare pakket met spandoek? Dat kan. Voeg per m2 enkel of dubbelzijdige spandoeken toe via de gerelateerde items. Vergeet daarbij niet tevens een spanfix kit te huren. Dit zijn speciale elastieken om het spandoek aan de truss te bevestigen. Houdt er rekening mee dat de prijs van de spandoeken op basis van reserveren en aanleveren van de content 12 werkdagen voorafgaand aan levering is.

Op- & afbouw dagen

Vaak worden beursstands tijdens op- & afbouw dagen gebouwd. U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Voor vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad en los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  5x L200, 2x L050, 2x C003, 2x Baseplate

 • Verlichting

  LEG ACT-150

 • Stroomverbruik

  600 watt

 • Afmetingen

  7,26 x 0,55 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Gebruik

Deze constructie is enkel geschikt voor gebruik op indoor locatie? Wilt u deze constructie toch in de buitenlucht plaatsen, dan zijn aanpassingen nodig. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Afmeting Spandoek

Spandoek bestellen? Vraag ons naar de juiste afmetingen voor uw beursstand, zodat de opmaak hierop aangepast kan worden.

Video

Beursstand Goalpost bestellen

Complete goalpost constructie inclusief verlichting. Ideaal te gebruik bij een entree en met spandoek direct geschikt als achterwand of starwalk.

€ 180,00 excl. BTW