Beursstand – Goalpost

Truss constructie in de vorm van een goal inclusief verlichting.

Truss frame met verlichting voor spandoek of voor over een entree heen. Een spandoek erbij? Deze kunt u er los bij bestellen. Bekijk hiervoor de gerelateerde items.

180,00 excl. BTW

Beursstand – Goalpost

Deze truss constructie is uitermate geschikt voor een beursstand. U kunt bijvoorbeeld een spandoek bevestigen aan de binnenste buizen van de truss. Ook leent deze truss goalpost zich perfect als constructie over een entree heen.

Maten aanpassen
Standaard heeft deze beurs stand truss constructie een buitenmaat van 7 x 3 meter (L x H). De truss zelf is 30CM breed, dus voor de maten van een spandoek moet u deze nog van de zijkanten en bovenkant afhalen. U kunt de maten van de truss constructie eenvoudig laten aanpassen. Alle maten onder deze maat hebben dezelfde prijsstelling. Elke maat groter is tegen meerprijs. Vraag ons hiervoor om een maatofferte.

Baseplates
Houdt er rekening mee dat deze truss constructie overeind wordt gehouden met verzwaarde basisplaten (ook wel baseplates genoemd). Dit zijn platen van 55 x 55 x 1CM (L x B x H). Deze zitten onder de poten van de truss, en steken dus buiten de 7 x 3 meter uit. Vraag ons voor meer informatie of advies voor uw beursstand.

Verlichting
De truss constructie wordt geleverd met 4 krachtige spots voor het verlichten van uw beurs stand of spandoek. U kunt eenvoudig extra spots toevoegen via de gerelateerde items toe te voegen.

Spandoek
Wilt u het kant en klare pakket met spandoek? Dat kan. Voeg per m2 enkel of dubbelzijdige spandoeken toe via de gerelateerde items. Vergeet daarbij niet tevens een spanfix kit te huren. Dit zijn speciale elastieken om het spandoek aan de truss te bevestigen. Houdt er rekening mee dat de prijs van de spandoeken op basis van reserveren en aanleveren van de content 12 werkdagen voorafgaand aan levering is.

Op- & afbouw dagen
Vaak worden beursstands tijdens op- & afbouw dagen gebouwd. U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Voor vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad en los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit

  5x Prolyte H30V L200, 2x Prolyte H30V L50, 2x Prolyte H30V C003, 2x Prolyte H30V heavy base

 • Afmeting truss constructie

  7 x 3 (L x H) + 55CM x 55CM x 1CM baseplate onder poten

 • Merk / Type Verlichting

  LEG MIG HQI 150 AS

 • Totaal stroomverbruik stand

  600 watt

Tips

Beursstand voor evenementenlocaties

Deze beursstand is geschikt voor beurzen bijvoorbeeld bij Amsterdam RAI, Ahoy, Jaarbeurs van Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel of Messe Duitsland

Afmeting spandoek

Vraag ons naar welke afmeting uw spandoek moet hebben om goed binnen deze constructie te passen.

Video

Beursstand – Goalpost bestellen

Truss frame met verlichting voor spandoek of voor over een entree heen. Een spandoek erbij? Deze kunt u er los bij bestellen. Bekijk hiervoor de gerelateerde items.

€ 180,00 excl. BTW