Truss Lift 5,95 meter

Kuzar K-50

Deze truss lift brengt de zwaardere truss constructies veilig naar grote hoogtes. Ideaal voor het vervaardigen van grotere en ingewikkeldere constructie tijdens beurzen.

65,00 excl. BTW

Truss Lift 5,95 meter

Deze truss lift is ontwikkelt voor het heffen van grote en zware truss constructies. Het betreft een zogenoemde lepellift, front loader of forklift. Er is geen eenduidige benaming voor dit type lift. Deze benamingen geven wel aan dat de lading – net als bij een vorkheftruck – bovenop de uitstekende lepels gelegd moet worden. Deze truss lift heft de lading dan ook nagenoeg vanaf de grond omhoog. Dit maakt het tillen van een trussconstructie op de lift overbodig. Een ideale uitkomst bij het werken met grote en zware constructies. Hierdoor komt er geen extra druk op het personeel te liggen en kan er volledig Arbo verantwoord gewerkt worden.

Eigenschappen Truss Lift

Deze Kuzar K-50 truss lift is een zeer stabiele en betrouwbare partner voor het vervaardigen van zware truss constructies. In tegenstelling tot alternatieven met dezelfde draaglast en hefhoogte is dit statief erg compact tijdens transport. Tijdens transport heeft deze lepellift namelijk met een hoogte van 1,57 meter. Met een vloerprint van slechts 60 x 45 cm kan deze lift tevens heel efficiënt geladen worden in allerhande meubelbakken en vrachtwagens. Voordat je deze lift in gebruik kunt nemen is het zaak de outriggers goed in de lift te verankeren. De lift krijg nu een basis van 1,91 meter breed en 2,15 meter diep. Controleer goed of deze geborgd zijn. Vervolgens draai je de steunpoten uit totdat de transportwielen vrij komen van de grond. Wanneer de truss lift volledig waterpas is gestempeld kun je de lift belasten tot 300 kg. Deze truss lift is ook geschikt voor het heffen van zogenoemde line arrays. Deze speciale speakers – welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden – kunnen een grote groep bezoekers van krachtig geluid voorzien. Echter neemt het gewicht door het koppelen van de speakers snel toe. Gelukkig draait deze lift daar zijn hand niet voor om. Uiteraard is deze lift voorzien van allerlei certificeringen voor de veiligheid. Deze lift beschikt onder andere over BetrSichV, BGV C1 en BGG 912 certificeringen, zodat deze forklift zonder zorgen tot 300 kg (gestempeld!) veilig te gebruiken is. Is deze truss lift toch wat te groot voor jouw doeleinde? Bekijk dan onze truss lift met een maximale hoogte van 3,80 meter. Zeer compact en handelbaar. Ideaal te gebruiken voor kleinere constructies.

Technische specificaties

 • Merk

  Kuzar

 • Type

  K-50

 • Minimale hoogte

  1,57 m

 • Maximale hoogte

  5,95 m

 • Minimale draagkracht

  25 kg

 • Maximale draagkracht

  300 kg

 • Vloeroppervlak transport

  60 x 45 cm

 • Vloeroppervlak gebruik

  191 x 215 cm

 • Gewicht

  164 kg

 • Certificering

  BetrSichV, BGV C1, BGG 912

Tips

Stempelen

Let voor het gebruiken van de lift goed op of de druk op de stempel gelijkmatig is verdeeld en de transportwielen los zijn van de grond. Alleen dan kan je de lift veilig gebruiken.

Transport

De Kuzar K-50 kan enkel vervoerd worden in bakwagens en grotere transportmiddelen met laadklep. Kleinere vervoersmiddelen zijn niet geschikt voor het vervoeren van deze liften.

Video

Truss Lift 5,95 meter bestellen

Deze truss lift brengt de zwaardere truss constructies veilig naar grote hoogtes. Ideaal voor het vervaardigen van grotere en ingewikkeldere constructie tijdens beurzen.

€ 65,00 excl. BTW