Truss All Around

Truss constructie met rondom reclame mogelijkheden.

Met deze truss constructie bent u van alle kanten goed zichtbaar. Echt opvallen, met aan elke zijde ruimte voor een spandoek.

490,00 excl. BTW

Truss All Around

Opvallen tijdens een beurs of evenement? Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid om rondom spandoeken te bevestigen aan de stand. Deze steken boven de constructie uit waardoor het goed in zicht is.

Maten aanpassen

Met truss kunnen wij modulair bouwen. Dit wil zeggen dat de maten eenvoudig aan te passen zijn aan de maten van uw stand. We kunnen de constructie verlengen, verbreden of verhogen per secties van 29CM – 50CM of 100CM. De afmetingen van het basisproduct zijn 7 x 7 x 4,21 mtr ( L x B x H ) en dus aan te passen naar wens. Wij maken hiervoor graag een maatofferte voor u.

Verlichting

U kunt deze truss stand eenvoudig uitbreiden met verlichting. Voeg schijnwerpers toe via de gerelateerde items rechtsonderaan deze pagina.

Spandoek

Met zoveel potentiële ruimte voor spandoeken heeft u dit waarschijnlijk graag goed geregeld. Wij kunnen u tevens de spandoeken leveren, zodat u zeker weet dat deze passen en netjes worden opgehangen. Lever ons op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan uw beurs de content aan en wij kunnen de spandoeken voor u leveren. U kunt kiezen (zie gerelateerde items) voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken. Tevens kunt u hier de elastiekenset vinden voor het bevestigen van de spandoeken.

Technische specificaties

  • Merk / Type Truss

    Prolyte H30V

  • Constructie bestaande uit:

    28x Prolyte H30V L200, 8x Prolyte H30V L50, 4x Prolyte H30V C012, 4x Prolyte H30V C020, 4x Prolyte H30V small base

  • Afmetingen truss constructie

    7 x 7 x 4,21 mtr ( L x B x H )

Tips

Aanrijroute beurs

Bij grote beurzen bijvoorbeeld bij Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht of EXPO Houten gelden er specifieke laad & los instructies. Graag ontvangen wij hiervan alle info om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Op- & afbouwdagen

U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kado, zodat u genoeg tijd heeft om uw stand in te richten.

Video

Truss All Around bestellen

Met deze truss constructie bent u van alle kanten goed zichtbaar. Echt opvallen, met aan elke zijde ruimte voor een spandoek.

€ 490,00 excl. BTW