Truss All Around

Truss constructie met rondom reclame mogelijkheden

Rondom zichtbaar met deze speciale truss constructie. Echt opvallend met aan alle zijden ruimte voor het bevestigen van een spandoek.

490,00 excl. BTW

Truss All Around

Opvallen tijdens een beurs of evenement? Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid om rondom spandoeken te bevestigen aan de stand. Deze steken boven de constructie uit waardoor zichtbaarheid altijd gegarandeerd is.

Truss Constructie

Truss leent er zich uitstekend om modulair opgebouwd te worden.. Dit wil zeggen dat de afmetingen van een constructie makkelijk zijn aan te passen naar de afmetingen van bijvoorbeeld een beursstand. We kunnen de constructie verlengen, verbreden of verhogen per secties van 29 cm – 50 cm of 100 cm. De afmetingen van dit voorbeeld bedragen 7 x 7 x 4,21 meter (L x B x H). Komen deze afmetingen niet overeen met het gewenste resultaat? Of houdt u met deze afmetingen ruimte over op uw beursstand? Geen probleem. We passen de afmetingen graag voor u aan. Neem gerust contact met ons op voor het opstellen van een maatwerk offerte.

Truss Liften

Voor het opbouwen (en afbreken) van deze constructie zijn speciale liften nodig. Deze constructie heeft namelijk zo’n dusdanig gewicht dat even optillen er niet bij is. Doorgaans wordt eerst de bovenste ring in elkaar gezet, waarna deze omhoog wordt gelift. Vervolgens word de twee ring vervaardig en verbonden met de eerste ring. Nu kunt u met de lieren op de liften de totale bovenzijde van de constructie heffen. Uiteraard is het slim om dan eerst de totale constructie te voorzien van alle spandoeken en verlichting, zodat u deze niet meer hoeft te bevestigen op een trap. Is de constructie op de gewenste hoogte dan monteert u de poten, waarna de liften verwijderd kunnen worden.

Verlichting

U kunt deze truss stand eenvoudig uitbreiden met verlichting. Voeg schijnwerpers toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Spandoek

Met zoveel potentiële ruimte voor spandoeken heeft u dit waarschijnlijk graag goed geregeld. Wij kunnen u tevens de spandoeken leveren, zodat u zeker weet dat deze passen en netjes worden opgehangen. Lever ons op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan uw beurs de content aan en wij kunnen de spandoeken voor u leveren. U kunt kiezen (zie gerelateerde items) voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  28x L200, 8x L50, 4x C012, 4x C020, 4xBase

 • Afmetingen

  7 x 7 x 4,21 meter (L x B x H)

Tips

Spandoeken

Wil je zeker zijn dat de afmetingen van de spandoeken overeenkomen met de afmetingen van de constructie? Bestel dan de spandoeken via ons. Dan dragen wij zorg voor de juiste afmetingen.

Truss Liften

Voor het opbouwen en afbreken van deze constructie zijn speciale liften nodig. Deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs, maar kun je gemakkelijk toevoegen via de gerelateerde items onderaan de pagina.

Video

Truss All Around bestellen

Rondom zichtbaar met deze speciale truss constructie. Echt opvallend met aan alle zijden ruimte voor het bevestigen van een spandoek.

€ 490,00 excl. BTW