Catwalk Small

Complete Compacte Catwalk Set

Compacte catwalk met representatief uiterlijk. Ideaal voor een sfeervolle modeshow of intieme productpresentatie.

215,00 excl. BTW

Catwalk Small

Ben je belast met het regelen van een podium of catwalk voor een modeshow of productlancering. Geen stress. Als je niet bekend met met alle losse onderdelen en accessoires, kun je ook gewoon kiezen voor deze compacte catwalk. Deze set omvat alle benodigde onderdelen om een compact doch representatieve catwalk te plaatsen op jouw evenement. Direct klaar om te gebruiken en volledig zeker van alle benodigde onderdelen.

Afmetingen Catwalk

Deze catwalk heeft een hoofdstuk van 4 meter breed en 2 meter diep. Hiertegen kan je de loper plaatsen van 1 meter breed en 4 meter diep. Hiermee heeft de catwalk zelf een oppervlakte van 12 vierkante meter om te belopen. Het staat uiteraard vrij om de podiumdelen op een andere manier te plaatsen. Wil je bijvoorbeeld een groter hoofdstuk en een kortere loper? Dan plaats je gewoon meer delen aan het hoofdstuk. Andersom is uiteraard ook mogelijk. Een smaller hoofdstuk met langere loper.

Afwerking

Dit podium wordt geleverd met alle benodigde randmaterialen om het geheel op een hoogwaardig niveau te kunnen afwerken. Voor het afwerken van de bovenzijde leveren wij antracietkleurige tapijttegels mee. Voor het bedekken van de zijkanten (met uitzondering van de achterkant) is een podiumrok inbegrepen. Om de catwalk elegant te kunnen betreden en verlaten bezit deze set over twee trapjes, welke volledig naar eigen inzicht op de gewenste plekken geplaatst kunnen worden. Niet wordt aan het toeval overgelaten.

Wil je deze catwalk zelf ophalen en transporteren? Dat kan. Houd er dan wel rekening mee dat dit enkel mogelijk is met een meubelbak of vrachtwagen met laadklep. Beschikt je niet over adequaat transport? Laat de materialen dan door ons transporteren en eventueel op-/afbouwen. Via de winkelwagen voeg je deze services gemakkelijk toe aan je aanvraag.

Biedt deze catwalk niet voldoende ruimte voor de modellen tijdens jouw modeshow? Bekijk dan onze grotere versie met een hoofdstuk van 6 x 2 meter en loper van 5 x 2 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Aantal podiumdelen (200 x 100 cm)

  6

 • Aantal poten (40 cm)

  24

 • Aantal traptreden (20 cm)

  2

 • Aantal traptreden (40 cm)

  2

 • Aantal meter afrok (40 cm)

  20

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast (per m2)

  750 kg/m2

Tips

Hoogte

Deze catwalk heeft een hoogte van 40 cm, maar uiteraard is dit naar wens aanpasbaar. Is dit niet de juiste hoogte? Geef ons de gewenste hoogte door, zodat wij dit kunnen aanpassen.

Aanpassingen

Wil je aanpassingen maken aan de vorm of afmetingen van deze catwalk? Geen probleem. Geef ons de gewenste afmetingen door, zodat wij deze kunnen aanpassen.

Video

Catwalk Small bestellen

Compacte catwalk met representatief uiterlijk. Ideaal voor een sfeervolle modeshow of intieme productpresentatie.

€ 215,00 excl. BTW