Catwalk Medium

Complete Medium Catwalk Set

Perfect voor een mode- of fashionshow. Ideale catwalk inclusief alle benodigde toebehoren, zoals trapjes, tapijt en podiumrokken.

350,00 excl. BTW

Catwalk Medium

Podiumdelen, eigenlijk de minst technische materialen binnen de audiovisuele industrie maar daardoor niet gelijk makkelijker. Er zijn namelijk een heleboel zaken om aan te denken bij het regelen van een complete catwalk. Er zijn zoveel losse onderdelen nodig voor het creëren van een veilig podium. Daarnaast maken accessoires het gebruik van het podium makkelijker of zorgen ze voor het representatiever uiterlijk tijdens je modeshow of fashion event.

Afmetingen Catwalk

Of deze catwalk bruikbaar is voor jouw evenement hangt af van de toepassing. Heb je meerdere modellen gelijktijdig op de catwalk of wordt de deze om en om gebruikt? Deze set beschikt in basis over een hoofdstuk van 6 meter breed en 2 meter diep. Hieraan kan een loper worden bevestigd van 5 meter lang en 2 meter breed. Een totaal van 22 vierkante meter. Met een loper van 2 meter breed is deze in ieder geval van voldoende ruim om langs elkaar te kunnen lopen tijdens een modeshow. Het staat natuurlijk vrij om de podiumdelen op een andere manier te positioneren. Een groter hoofdstuk met een kortere loper of een langere loper met een minder breed hoofdstuk. Het is allemaal mogelijk.

Afwerking

Voor een representatief uiterlijk wordt deze catwalk met alle benodigde materialen geleverd voor het hoogwaardig afwerken ervan. Om de zwarte bovenzijde van de podiumdelen te verbergen, kun je deze bedenken met de meegeleverde tapijtegels in de kleur antraciet. Om te voorkomen dat bezoekers tegen de constructie van het podium kunnen aankijken, kun je de zijkanten voorzien geplooide podiumrok. Voor het elegante betreden of verlaten van het podium wordt deze catwalk geleverd met maar liefst 2 podiumtrappen. Deze kun je volledig naar eigen inzicht op iedere gewenste plek aan de rand van de catwalk plaatsen.

Het vervoeren van een catwalk is niet voor iedereen mogelijk. Je hebt hier namelijk een meubelbak of vrachtwagen met laadklep voor nodig. Beschik je hier niet over, laat de catwalk dan door ons op de evenementenlocatie afleveren. Als je hiervan gebruik maakt, kun je er ook direct voor kiezen om het geheel door ons te laten installeren. Dan kan je in ieder geval compleet stressvrij met het evenement starten.

Is deze catwalk toch niet groot genoeg? Bekijk dan onze grotere versie met een hoofdstuk van 8 x 3 meter en een loper van 6 x 2,5 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Aantal podiumdelen (200 x 100 cm)

  11

 • Aantal poten (40 cm)

  44

 • Aantal traptreden (20 cm)

  2

 • Aantal traptreden (40 cm)

  2

 • Aantal meter afrok (40 cm)

  26

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast (per m2)

  750 kg/m2

Tips

Afmeting

Niet zeker over de afmetingen van deze catwalk goed zijn voor jouw modeshow? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Hoogte

Andere hoogte? Geen probleem, we begrijpen dat de standaard hoogte van 40 cm niet in alle situaties voldoet. Geef gerust jouw gewenste hoogte aan via de opmerkingen bij je aanvraag.

Video

Catwalk Medium bestellen

Perfect voor een mode- of fashionshow. Ideale catwalk inclusief alle benodigde toebehoren, zoals trapjes, tapijt en podiumrokken.

€ 350,00 excl. BTW