Tapijt Antraciet (per m2)

Tapijttegels Antraciet 50 x 50 cm

De meeste gebruikte tapijttegels voor het afwerken van een podium. Deze antracietkleurige tapijttegels geven het podium een representatieve uitstraling.

2,50 excl. BTW

Tapijt Antraciet (per m2)

Onze podiumdelen zijn standaard voorzien van een zwart gelakte toplaag. Dit geeft al een representatiever uiterlijk dan de veelgebruikte houtkleurige toplaag. Echter is deze standaard zwarte afwerking enkel voldoende outdoor evenementen en optredens. Veel indoor evenementen hebben toch een chiquere afwerking nodig. Hiervoor kun je gebruik maken van dit antracietkleurige tapijt. Dit is uiteraard niet enkel voor het gebruik op een podium geschikt. Je kunt het ook gebruiken voor het afwerken van de vloer op bijvoorbeeld een beursstand.

Deze tapijttegels hebben een afmeting van 50 x 50 cm en worden verhuurd per vierkante meter. Dit betekent dat wij dus altijd een veelvoud van vier tapijttegels leveren.

Leggen Tapijt

Het leggen van dit tapijt is gelukkig niet moeilijk, maar het is handig om vooraf rekening te houden met een aantal punten. De haren op de tapijtegels hebben namelijk een bepaalde richting. Hiermee lijkt de tapijtkleur van kleur te verschillen afhankelijk van de richting waarop je deze installeert. Onderop zijn de tapijttegels voorzien van een pijl, welke de haarrichting aangeeft. Op deze manier kun je altijd het gewenste patroon leggen.

Op zoek naar een andere kleur tapijt? Bekijk onze blauwe en rode tegels via de gerelateerd items onderaan deze pagina.

Technische specificaties

 • Merk

  Carpet

 • Type

  Tapijttegel

 • Kleur

  Antraciet

 • Dikte

  5 mm

 • Afmeting tapijttegel

  50 x 50 cm

 • Gewicht

  ± 500 g/m²

Tips

Tapijt leggen

Heeft u twijfels of u het tapijt goed kan leggen? Geen zorgen, vraag naar onze op- en afbouw service voor een strak gelegd tapijt.

Bevestigen

Gebruik dubbelzijdig tape om het tapijt op zijn plek te houden. Hierdoor voorkom je dat de tegels gaan verschuiven.

Video

Tapijt Antraciet (per m2) bestellen

De meeste gebruikte tapijttegels voor het afwerken van een podium. Deze antracietkleurige tapijttegels geven het podium een representatieve uitstraling.

€ 2,50 excl. BTW