Podiumdeel 200 x 100 cm

Prolyte StageDex Basic Line 200 x 100 cm Black Coated

Het klassieke podiumdeel van 200 x 100 cm, maar dan met zwarte coating. Ideaal te gebruiken voor ieder podium van klein tot groot.

15,00 excl. BTW

Podiumdeel 200 x 100 cm

Op zoek naar de juiste materialen voor het creëren van een podium voor jouw evenement? Met een hoogwaardig podiumdeel van Prolyte haal je in ieder geval een goede basis in huis voor het creëren van het gewenste podium.

Eigenschappen Podiumdeel

Deze podiumdelen hebben een oppervlakte van 2 x 1 meter. Door meerdere van deze delen te combineren, kun je volledig naar eigen inzicht een compleet podium creëren. Kom je met het combineren van deze podiumdelen niet op de gewenste afmetingen uit? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van kleinere podiumdelen, zoals een 1 x 1 meter, 2 x 0,5 meter of 1 x 0,5 meter. Op deze manier kun je altijd de gewenste afmeting behalen.

Onze podiumdelen zijn voorzien van een zwart gelakte bovenzijde. Hierdoor is het bij sommige evenementen niet meer noodzakelijk om gebruik te maken van afwerking, zoals tapijt of vinyl. Organiseer je een zakelijk evenement? Dan begrijpen we dat afwerking met tapijt alsnog noodzakelijk is. Bekijk hiervoor onze tapijttegels.

Dit podiumdeel heeft een maximale draagkracht van 750 kg per m2. Dit betekent dat je dit podiumdeel maximaal met 1500 kg kunt belasten. Mits je de last volledig evenredig verdeeld over het complete oppervlak. Echter zal je deze belasting in praktijk nooit behalen. Dit geeft eens te meer aan hoe sterk deze podiumdelen zijn.

Accessoires

Houd er rekening mee dat dit losse podiumdelen altijd zonder accessoires geleverd wordt. Dit betekent dat er standaard geen podiumpoten bijgeleverd worden. Voor het op hoogte brengen van het podiumdeel zijn per deel 4 poten benodigd. Deze hebben wij beschikbaar vanaf 20 cm en met stappen van 20 cm langer tot en met 100 cm.

Vanaf een podiumhoogte van 40 cm is het toekomen van een podiumtrap essentieel. Deze bieden wij tevens in stapjes van 20 cm. Beginnend bij 20 cm tot en met 100 cm hoog.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Oppervlak

  2 x 1 meter

 • Materiaal

  Aluminium + Multiplex

 • Coating

  Zwart

 • Draagkracht

  750kg/m2

 • Gewicht podiumdeel

  37 kg

 • Afmetingen podiumdeel

  200 x 100 x 9 cm (L x B x H)

Tips

Hoogte Podium

Om het podium op de gewenste hoogte te brengen, zijn de juiste pootjes benodigd. Deze worden niet meegeleverd, maar dan je separaat te bestellen.

Afwerking

Heeft u ook gedacht aan de afwerking van het podium? Tapijt op de bovenkant af te werken? Podiumrok om de zijkanten dicht te maken? Of een trapje om makkelijk het podium te kunnen betreden?

Video

Podiumdeel 200 x 100 cm bestellen

Het klassieke podiumdeel van 200 x 100 cm, maar dan met zwarte coating. Ideaal te gebruiken voor ieder podium van klein tot groot.

€ 15,00 excl. BTW