Podiumdeel 200 x 100 cm

Prolyte StageDex Basic Line 200 x 100 cm Black Coated

Perfecte podiumdelen voor presentaties en shows. Fijn lichtgewicht systeem en in te delen naar wens voor verschillende podia.

15,00 excl. BTW

Podiumdeel 200 x 100 cm

Heeft u een podium nodig? Wij hebben hoogwaardige podiumdelen te huur. Dit deel is 200 x 100 cm. Er zijn verschillende maten te verkrijgen. Zo zijn de delen zijn naar wens in te delen en aan elkaar te koppelen met klemsysteem aan de onderzijde. Vanzelfsprekend is uw podium aan te kleden met bijvoorbeeld  podiumrok of vloerbedekking, zodat deze geheel voldoet aan het gewenste plaatje.

De lichtgewicht delen voor podia zijn zwart gelakt. Dit sterke systeem heeft een hoge draaglast (750kg/m2) en is zowel voor binnen als buiten in te zetten. Ook is de hoogte met behulp van verschillende pootlengtes aan te passen (verkrijgbaar vanaf 20 tot 100 cm hoogte). Kortom, een perfect systeem wat helemaal aan te passen is naar uw opdracht. Geschikt voor (grotere) presentaties of optredens.

De delen zijn per stuk te huur.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  Stagedex Basic Line

 • Coating

  Zwart

 • Draagkracht

  750kg/m2

 • Afmeting podiumdeel

  2 x 1 meter

 • Gewicht podiumdeel

  37 KG

Tips

Podium hoogte

De hoogte van uw podium wordt bepaald door de lengte podiumpootjes die u besteld. Dit kan per stappen van 20CM

Podium accessoires

Heeft u al aan podiumpootjes, een podium trapje of podium afrok gedacht? Voeg deze via gerelateerde items toe aan uw order.

Video

Podiumdeel 200 x 100 cm bestellen

Perfecte podiumdelen voor presentaties en shows. Fijn lichtgewicht systeem en in te delen naar wens voor verschillende podia.

€ 15,00 excl. BTW