Podiumdeel 100 x 50 cm

Prolyte StageDex Basic Line 100 x 50 cm Black Coated

Met dit kleine podiumdeel kun je ook op de meest moeilijke locaties het podium exact passend maken. Dit podiumdeel is ook ideaal te gebruiken als compacte DJ booth.

10,00 excl. BTW

Podiumdeel 100 x 50 cm

Mag je dit eigenlijk nog wel een podiumdeel noemen? Met zijn afmetingen van 100 bij 50 cm past dit zelfs in een grote personenauto. Niet echt podium waardig toch? Natuurlijk wordt dit podiumdeel niet gebruikt om een groot podium van te maken. Hiervoor heb je simpelweg te veel delen nodig. Dit is financieel niet haalbaar, maar ook zeer arbeidsintensief. Dit deel wordt voornamelijk gebruikt om trappen of opstapjes mee te creëren, maar tref je ook vaak aan als compacte DJ booth voor bij een borrel of afterparty.

Eigenschappen Podiumdeel

Net zoals zijn grotere broers – het deel van 2 x 0,5 meter, 1 x 1 meter of 2 x 1 meter – heeft dit podiumdeel vaan draagkracht van 750 kg per m2. Aangezien dit podium slechts een oppervlakte heeft van 0,5 m2 bedraagt de draagkracht dus 325 kg. Mits je de belasting volledig evenredig verdeeld over de gehele oppervlakte van dit podiumdeel.

De bovenkant van dit podiumdeel is afgewerkt met een zwart gelakte berken multiplex plaat. Hiermee is het afwerken van dit deel niet altijd noodzakelijk. Als DJ booth voldoet de zwarte toplaag in veel gevallen. Bij gebruik als trap tijdens een zakelijk evenement is afwerking met tapijttegels wel vaak wenselijk.

Accessoires

Dit podiumdeel wordt standaard geleverd zonder podiumpoten. Voor het op de juiste hoogte brengen van dit deel dien je dus separaat de gewenste poten te reserveren. Onze poten zijn beschikbaar per 20 cm tot en met een hoogte van 100 cm. Kortom, 20 cm, 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Integreer je dit podiumdeel toch in een podium, dan is het belangrijk dat deze goed vast zit aan de grotere constructie. Dit voorkomt verschuivingen van de onderlinge delen en hiermee het ontstaan van gevaarlijke kieren. Je wil de naaldhakken van de presentatrice uiteraard niet zien verdwijnen tussen de podiumdelen. Gebruik hiervoor de juiste hoeveelheid podiumklemmen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Oppervlak

  1 x 0,5 meter

 • Materiaal

  Aluminium + Multiplex

 • Coating

  Zwart

 • Draagvlak

  750kg/m2

 • Gewicht podiumdeel

  12,3 kg

 • Afmetingen podiumdeel

  100 x 50 x 9 cm (L x B x H)

Tips

Hoogte

De hoogte van het podium bepaald u door het selecteren van de juiste podiumpootjes. Deze zijn beschikbaar in stappen van 20 cm.

Accessoires

Heeft u al een podiumtrap, de juiste pootjes of podiumbedekking bij uw bestelling geselecteerd?

Video

Podiumdeel 100 x 50 cm bestellen

Met dit kleine podiumdeel kun je ook op de meest moeilijke locaties het podium exact passend maken. Dit podiumdeel is ook ideaal te gebruiken als compacte DJ booth.

€ 10,00 excl. BTW