Pipe & Drape Wit

Wit Pipe en Drape Systeem (per strekkende meter)

Chique pipe & drape systeem op basis van witte geplooide doeken. Perfect te gebruiken voor nette evenementen, zoals bruiloften, gala avonden en diners.

25,00 excl. BTW

Pipe & Drape Wit

Bent u op zoek naar een manier om een ruimte intiemer te maken tijdens een gala avond? Of naar mogelijkheden om de industriële muren van de locatie aan het zicht te onttrekken tijdens een bruiloft? Dan is het gebruik van pipe & drape ideaal. Hiermee kunt u namelijk iedere locatie in een handomdraai omtoveren tot een representatief geheel. Met het gebruik van dit systeem met witte geplooide doeken is een sfeervolle en chique locatie bijna gegarandeerd. Aan de uitstraling zal het in ieder geval niet liggen.

Pipe & Drape Systeem

Door het werken met pipe & drape hoeft u zich nooit zorgen te maken over de plaatsing ervan. Het systeem is namelijk volledig zelf staand. Er hoeft voor het plaatsen ervan niets aan de locatie verbonden of gekoppeld te worden. Het systeem houdt zichzelf overeind. Daarnaast zijn zowel de hoogte van iedere staander als de breedte van iedere ligger volledig naar eigen inzicht in te stellen. Een pipe & drape systeem past daarmee altijd op iedere locatie. De hoogte van het systeem is namelijk instelbaar van het minimum van 1,80 meter tot een maximum van 4 meter hoog. Iedere ligger heeft volledig ingeschoven een lengte van 1,80 meter. Volledig uitgeschoven reikt deze tot 3,00 meter. Met het combineren van deze staanders en liggers kun je snel en voordelig een locatie naar smaak indelen. Tevens is het mogelijk de vormen van de locatie te volgen bij het maskeren van een wand. De liggers kunnen in de staander namelijk onder iedere hoek geplaatst worden. Ook over het bevestigen van het doek aan het systeem is nagedacht. Door beide te voorzien van klittenband plak je het doek simpel en snel tegen de liggers. Efficiënt en effectief.

Doek

Deze pipe & drape constructie wordt geleverd met witte geplooide doeken. Deze doeken zijn ideaal voor het creëren van een specifieke sfeer. Deze doeken zijn uitgevoerd in een zogenoemde ‘medium glossy satin’ variant. Ook wel MGS genoemd. Hiermee zijn deze doeken licht glanzend, wat de uitstraling alleen maar bevorderd. Deze doeken zijn niet verduisterd en kunnen in sommige situaties dus licht doorlaten. Wij raden dan ook niet aan deze doeken voor een raam of glazen pui te plaatsen.

Witte doeken worden ten opzichte van zwarte doeken sneller vies. Althans de viezigheid is sneller zichtbaar. Wij raden dan ook altijd aan de doeken niet onnodig op de grond te laten liggen tijdens het installeren of demonteren van het systeem. Ontkomt je hier niet aan? Dan raden wij aan plastic op de grond te leggen, waardoor de doeken niet over de grond vegen. Bij het vies retourneren van deze doeken zijn wij namelijk genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen voor het reinigen van de doeken. Ten slotte wilt u ook dat wij schone witte doeken aanleveren.

Reserveren

Gelukkig is het reserveren van een compleet wit pipe & drape systeem niet moeilijk. U hoeft bij ons enkel het aantal gewenste meters in te voeren. Wij dragen zorg voor de berekening van de juiste materialen. De hoogte van de afscherming is altijd vrij instelbaar vanaf het minimum van 1,80 meter tot het maximum van 4,00 meter.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een wand van 12 meter, dan voort u simpelweg het getal 12 in. Als u op zoek bent naar meerdere wanden, dan telt u het totaal aantal meters bij elkaar op en voert u dit getal in. Vergeet bij losstaande sectie niet de afmetingen van de losse secties door te geven via de omkeringen bij uw aanvraag. Op deze manier kunnen wij de juiste materialen voor uw klaarzetten. Voor losse sectie is namelijk meer materiaal nodig.

Zijn de witte doeken toch te veel van het goede voor uw evenement? Bekijk dan onze pipe & drape systemen met zwarte, rode of sterrendoeken.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type Doek

  Medium Glossy Satin

 • Kleur doek

  Wit

 • Type Staander

  Telescopic Upright 3-way 180 – 420

 • Gewicht Staander

  4 kg

 • Type Ligger

  Telescopic Drape Support 180 – 300

 • Gewicht Ligger

  3 kg

 • Type Baseplate

  Baseplate 45 x 45

 • Gewicht Baseplate

  8 kg

 • Minimale Lengte

  2,00 meter

 • Minimale Hoogte

  1,80 meter

 • Maximale hoogte

  4,00 meter

 • Afmetingen Transporttas

  1800 x 300 x 180 mm (L x B x H)

Tips

Doeken

Dit systeem wordt geleverd met witte geplooide MGS-doeken. Deze zijn permanent geïmpregneerd en hierdoor brandvertragend. De eventueel benodigde certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Inzetbaarheid

Pipe & Drape systemen zijn helaas niet geschikt om buiten in te zetten. Op de invloed van wind zijn deze systemen niet berekend.

Video

Pipe & Drape Wit bestellen

Chique pipe & drape systeem op basis van witte geplooide doeken. Perfect te gebruiken voor nette evenementen, zoals bruiloften, gala avonden en diners.

€ 25,00 excl. BTW