Pipe & Drape Zwart

Zwart Pipe en Drape Systeem (per strekkende meter)

De meest gebruikte zwarte afscherming bij evenementen. Ideaal om ruimtes mee te verkleinen of muren af te schermen.

15,00 excl. BTW

Pipe & Drape Zwart

Wilt u een ruimte afschermen? Onze pipe & drape systemen zijn ideaal om een afscheiding te maken op uw locatie. U kunt dit systeem bijvoorbeeld toepassen om een grote ruimte te verkleinen, maar ook om een lelijke wand aan het zicht van de bezoekers te onttrekken.

Het pipe & drape systeem bestaat uit staanders en liggers welke samen een complete constructie vormen. Pipe & drape systemen kunnen uw ruimte vanaf 1,80 meter tot en met 4 meter hoog afschermen. Een enkele ligger heeft ingeschoven een lengte van 1,80 meter, maar volledig uitgeschoven een spanwijdte van maximaal 3 meter. Het doek wordt door middel van klittenband aan de ligger bevestigd. Dit systeem staat stabiel door de grondplaten die per stuk 8 kg wegen. Wij verhuren dit zwarte Wentex systeem per strekkende meter.

Doeken

Wij maken gebruik van zwarte Molton CS doeken voor het afschermen van een muur of creëren van een scheidingswand. Deze stof is blijvend geïmpregneerd en hierdoor brandvertragend. Door het gebruik van matte Molton stof schittert en glinstert deze ook niet in het zonlicht. Tevens werkt deze stof ook geluiddempend en kan het hierdoor ook worden ingezet als geluidswand.

Zoekt u naar een wand voor een hoek? Dat kan! Onze modules kunnen perfect in diverse hoeken geplaatst worden. De liggers zijn namelijk onder iedere hoek aan de staanders te bevestigen. Doordat het systeem bestaat losse uit staanders en liggers is het zeer compact te vervoeren.

Pipe & Drape Reserveren

Pipe & drape huur je bij ons zeer eenvoudig per strekkende meter. Heeft u een afscheiding nodig van bijvoorbeeld 20 meter breed? Dan voert u simpelweg het getal 20 in. Wilt u vier afscheidingen maken van 6 meter breed? Dan voert u het getal 24 in. Vergeet bij meerdere afscheidingen niet de exacte lengte van iedere afscheiding te vermelden in de opmerkingen van uw aanvraag. Er is namelijk extra materiaal benodigd bij het maken van meerdere secties. Zonder deze specifieke informatie wordt uitgegaan van één wand.

Bent u op zoek naar een pipe & drape systeem in een andere kleur? Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van witte, rode en systemen met LED verlichting.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type Doek

  Molton CS (geïmpregneerd)

 • Kleur doek

  Zwart

 • Type Staander

  Telescopic Upright 3-way 180 – 420

 • Gewicht Staander

  4 kg

 • Type Ligger

  Telescopic Drape Support 180 – 300

 • Gewicht Ligger

  3 kg

 • Type Baseplate

  Baseplate 45 x 45 cm

 • Gewicht Baseplate

  8 kg

 • Minimale Hoogte

  2,00 meter

 • Minimale Lengte

  1,80 meter

 • Maximale hoogte

  4,00 meter

 • Afmetingen Transporttas

  1800 x 300 x 180 mm (L x B x H)

Tips

Impregnatie

Wij leveren dit systeem met zwarte Molton CS doeken. Deze zijn permanent geïmpregneerd en hierdoor brandvertragend. De eventueel benodigde certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Inzetbaarheid

Pipe & drape systemen zijn helaas niet geschikt om outdoor te gebruiken. Op de invloed van wind zijn deze systemen niet berekend.

Video

Pipe & Drape Zwart bestellen

De meest gebruikte zwarte afscherming bij evenementen. Ideaal om ruimtes mee te verkleinen of muren af te schermen.

€ 15,00 excl. BTW