Podium 12m2

Podium 4 x 3 meter

Op zoek naar een direct gebruiksklaar podium voor een congres of seminar? Met dit podium haal je een compleet podium in huis inclusief trap, tapijt en afrok.

180,00 excl. BTW

Podium 12m2

Ben je niet dagelijks bezig met het organiseren van de juiste techniek voor evenementen? Dan begrijpen wij dat het samenstellen van het juiste podium best uitdagend kan zijn. Heb ik wel alle onderdelen besteld die nodig zijn voor mijn gewenste configuratie? Kan het podium wel op deze manier zonder problemen monteren? Allemaal vragen die wij ons heel goed kunnen voorstellen. Om het makkelijk te maken kan je daarom kiezen voor deze gebruiksklare verhoging van 12 m2. In deze set zitten alle benodigde onderdelen om een compleet en veilige verhoging te creëren voor jouw evenement.

Eigenschappen Podium

Deze verhoging heeft een oppervlak van 12 m2 en wordt opgebouwd uit zes losse podiumdelen van 2 x 1 meter. Uiteraard dien je deze podiumdelen veilig aan elkaar te verbinden met de meegeleverde podiumklemmen. De hoogte van het podium bedraagt 40 cm.

Ook aan de afwerking van het podium is gedacht. De bovenzijde van de verhoging kun je afwerken met de meegeleverde tapijtegels in antraciet. Om inkijk onder het podium te voorkomen leveren wij deze configuratie met geplooide podiumrokken om de zijkanten mee af te kunnen werken. Voor het makkelijk betreden en verlaten van de verhoging is er zelfs een trapje inbegrepen in deze set.

Aanpassingen

Staar je niet blind om de eigenschappen van dit podium. Deze set is uiteraard in de omschreven configuratie te reserveren, maar het maken van aanpassingen is geen probleem. Een podium van 12 m2 kun je opbouwen in een setup van 4 meter breed en 3 meter diep. Echter is een versie van 6 meter breed en 2 meter diep ook mogelijk. Het blijft tenslotte 12 m2. Zelfs het aanpassen van de hoogte is mogelijk. Neem gerust contact met ons op op de wensen voor jouw specifieke podium te bespreken.

Ben je op zoek naar een grotere verhoging? Dan raden we aan om eens te kijken naar de versie van 24 m2.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Aantal podiumdelen (200 x 100 cm)

  6

 • Aantal poten (40 cm)

  24

 • Aantal traptreden (20 cm)

  1

 • Aantal traptreden (40 cm)

  1

 • Aantal meter afrok (40 cm)

  14

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast (per m2)

  750 kg/m2

Tips

Hoogte

Deze versie is uitgevoerd met poten van 40 cm hoog. Ben je op zoek naar een nadere hoogte? Vermeld het gerust in de opmerkingen van je aanvraag.

Accessoires

Op zoek naar een specifiek accessoires, maar kan je het niet vinden? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Video

Podium 12m2 bestellen

Op zoek naar een direct gebruiksklaar podium voor een congres of seminar? Met dit podium haal je een compleet podium in huis inclusief trap, tapijt en afrok.

€ 180,00 excl. BTW