Podium 4m2

Podium 2 x 2 meter

Volledig afgewerkt en compact podium voor knusse presentaties of kleine ruimtes. Wordt compleet geleverd inclusief trap, tapijt en afrok.

80,00 excl. BTW

Podium 4m2

Vanwege de vele onderdelen en accessoires begrijpen wij dat het samenstellen van een podium best lastig kan zijn. Heb je wel aan alles gedacht en kom je er op locatie niet achter dat je wat vergeten bent te bestellen? Om deze problemen voorgoed aan de kant te schuiven kan je ook kiezen voor die volledig gebruiksklare podium van 4 m2. Deze set bevat alle benodigde onderdelen voor een representatieve en veilige verhoging voor een kleine presentatie of workshop.

Eigenschappen Podium

Dit podium heeft een oppervlak van 4 m2 en wordt gecreëerd met twee losse podiumdelen van 2 x 1 meter. Deze delen worden voor de veiligheid aan elkaar verbonden met meegeleverde podiumklemmen. Het geheel heeft een hoogte van 40 cm. Voor de afwerking wordt dit podium geleverd met een trapje voor het makkelijk en veilig betreden en verlaten van de verhoging. De zijkanten kunnen worden afgewerkt met de meegeleverde podiumrok en voor de bovenzijde is er antraciet tapijt beschikbaar. Op deze manier heb je alle benodigde materialen voor een chique podium.

Aanpassingen

Natuurlijk is dit podium slechts een voorbeeld van wat er met twee podiumdelen gecreëerd kan worden. Het is namelijk ook mogelijk om een verhoging van 4 x 1 meter met deze delen te maken. Ben je op zoek naar een andere afmeting of is de hoogte van 40 cm niet geschikt voor jouw evenement? Misschien ben je wel op zoek naar een verhoging met twee trappen in plaats van één. Geen probleem. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen met ons te delen. Toch op zoek naar een grotere verhoging? Bekijk dan ons direct gebruiksklare versie van 12 m2.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Aantal podiumdelen (200 x 100 cm)

  2

 • Aantal poten (40 cm)

  8

 • Aantal traptreden (20 cm)

  1

 • Aantal traptreden (40 cm)

  1

 • Aantal meter afrok (40 cm)

  8

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast (per m2)

  750 kg/m2

Tips

Hoogte

Dit podium heeft een hoogte van 40 cm. Wens je een andere hoogte? Laat het weten via de opmerkingen bij je aanvraag.

Podiumklemmen

Zorg ervoor dat je de podiumdelen voor de veiligheid altijd goed aan elkaar verbind met de meegeleverde podiumklemmen.

Video

Podium 4m2 bestellen

Volledig afgewerkt en compact podium voor knusse presentaties of kleine ruimtes. Wordt compleet geleverd inclusief trap, tapijt en afrok.

€ 80,00 excl. BTW