Podium 24m2

Podium 6 x 4 meter

Optreden met een band of andere artiest? Dit grote podium is perfect geschikt voor optredens, maar ook zakelijke evenementen zoals een congres of conferentie.

330,00 excl. BTW

Podium 24m2

Dat zoiets simpels als een podium zo complex kan zijn. Met allerlei losse onderdelen en accessoires kunnen wij ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn wij er om je te helpen met het samenstellen van het gewenste podium. Echter kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor deze gebruiksklare versie van 24 m2. Hiermee haal je direct een kant-en-klaar podium in huis, waarbij je niets aan het toeval overlaat. Een representatief en groot podium voor jouw evenement.

Eigenschappen Podium

Met een oppervlakte van 24 m2 is dit podium absoluut geschikt voor de grotere conferenties en optredens met een band. Het geheel wordt opgebouwd uit 12 losse podiumdelen van 2 x 1 meter. Met de meegeleverde podiumklemmen kun je de podiumdelen aan elkaar koppelen, zodat een veilig en robuust geheel ontstaat. De totale hoogte bedraagt 40 cm.

Uiteraard is ook gedacht aan het representatieve uiterlijk van het podium. Door deze verhoging uit te voeren met een podiumrok voor het tegengaan van inkijk eronder. Tapijttegels voor het bedekken van de bovenkant en een trapje voor het makkelijk betreden van de verhoging verzeker je jezelf van een chique uitstraling.

Aanpassingen

Dit podium is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Je kunt deze verhoging van 24 m2 uiteraard gebruiken voor een evenement, maar de afmetingen zijn naar eigen inzicht te bepalen. Je kunt het geheel namelijk opbouwen in een versie van 6 meter breed en 4 meter diep, maar ook in een versie van 8 meter breed en 3 meter diep. Theoretisch is zelfs een versie van 12 meter breed en 2 meter diep mogelijk. Al deze varianten hebben namelijk een oppervlakte van 24 m2.

Voldoet de standard hoogte van 40 cm niet voor jouw evenement? Of wil je een trapje toevoegen zodat je aan beide kanten het podium kan betreden en verlaten? Het is allemaal mogelijk. Laat ons je wensen weten, zodat wij je kunnen voorzien van een passende prijsopgave.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Aantal podiumdelen (200 x 100 cm)

  12

 • Aantal poten (40 cm)

  48

 • Aantal traptreden (20 cm)

  1

 • Aantal traptreden (40 cm)

  1

 • Aantal meter afrok (40 cm)

  20

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast (per m2)

  750 kg/m2

Tips

Wederhoor

Heb je een bepaald idee met het gebruik van dit podium, maar weet je niet zeker of dit mogelijk is? Neem gerust contact met ons op om jouw idee aan ons voor te leggen.

Hoogte

Is de hoogte van 40 cm niet geschikt voor jouw evenement? Laat ons weten welke hoogte wel wenselijk is. We passen de materialen graag voor je aan.

Video

Podium 24m2 bestellen

Optreden met een band of andere artiest? Dit grote podium is perfect geschikt voor optredens, maar ook zakelijke evenementen zoals een congres of conferentie.

€ 330,00 excl. BTW