Beamer 3000 Lumen

Epson EB-U04

Ideale beamer voor kleinere presentaties of workshops in een compacte ruimte of evenementenlocatie. Zeer eenvoudig te bedienen. Geen ingewikkelde knoppen en opties.

65,00 excl. BTW

Beamer 3000 Lumen

Zeer handige en compacte beamer voor presentaties, workshops en andere kleine evenementen waar projectie gewenst is. Met zijn 3000 ANSI-Lumen voldoet deze beamer voor de meeste kleinere locaties mits er mogelijkheden zijn tot het verduisteren van de ruimte. Als de ruimte niet verduisterd kan worden raden wij het gebruik van een beamer af.

Beamer of TV?

Zonder verduistering is de projectie door de felle lichtinval nagenoeg niet te zien en komt de boodschap vaak niet over. Het felle zonlicht zorgt voor vervelende reflecties op het scherm en donkere kleuren zijn nagenoeg niet zichtbaar. In deze situatie kunt u beter kiezen voor het gebruik van een of meerdere TV schermen. Deze bieden wij aan tot een grote van maar liefst 75”. Deze hebben een zeer hoge kleurhelderheid en contrastwaarde, waardoor lichtinval geen storende factor meer is.

Aansluitmogelijkheden Beamer

Voor het aansluiten van een laptop of mediaspeler is de juiste bekabeling essentieel. Gelukkig beschikt deze beamer over tal van veel gebruikte aansluitingen. Op de behuizing treft u onder andere connectoren voor VGA en HDMI. Hedendaags de meest gebruikte aansluitingen.

Het aansluiten van uw laptop kan hierdoor bijna niet mislopen. Toch doet u er verstandig aan om voorafgaand het huren van deze beamer even de aansluiting op de laptop te controleren. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste bekabeling meeleveren, zodat u gegarandeerd de beamer kunt gebruiken.

Aanpassing Projectie

Het komt vaak voor dat de beamer niet exact recht voor het projectiescherm geplaatst kan worden. In dit geval is de projectie vaak niet geheel beeldvullend. Om deze reden is het mogelijk de projectie te vervormen, zodat deze uiteindelijk exact het projectieoppervlak vult.

Op de behuizing beschikt deze beamer over een drietal handmatig in te stellen functie. Dit betreft de zoom functie. Hiermee kunt u het beeld groter of kleiner maken zonder de beamer dichterbij of verder weg van het scherm te bewegen. Hiernaast zit de focus functie gepositioneerd. Hiermee stelt u het beeldscherp op basis de ingestelde zoom. De laatste fysieke functionaliteit betreft de horizontale keystone. Hiermee kan je hoek waaronder je op het scherm projecteert aanpassen.

Echter zit de meest handige functie verstopt in het ‘instellingen’ menu. Hierin zit namelijk een ‘quick corner correctie’. Je kunt hiermee simpelweg de gewenste hoek selecteren en met de pijltjes toetsen naar de gewenste plek brengen. Op deze maner is het voor iedere ‘leek’ mogelijk om een zeer strakke projectie te creëren. Doet dit met alle 4 de hoeken en je hebt een perfect vullend beamerscherm.

Oplossing

Wilt u specifiek een beamer gebruiken voor uw presentatie of workshop, maar bent u op zoek naar een krachtigere versie? Bekijk dan onze 7000 ANSI-Lumen versie.

Toch niet helemaal zeker of dit product geschikt is voor uw situatie of weten welke opties met TV schermen wij kunnen bieden? Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. wij staan u graag te woord.

Technische specificaties

 • Merk

  Epson

 • Type

  EB-U04

 • Stroomverbruik

  277 watt

 • Lichtsterkte

  3000 ANSI-Lumen

 • Resolutie

  WUXGA, 1920 x 1200 pixels, 16:10

 • Contrastverhouding

  15.000:1

 • Lens

  1,38 - 1,68

 • Mogelijke lenzen (optioneel)

  Geen

 • Gewicht Beamer

  2,6 kg

 • Afmetingen Beamer

  297 x 244 x 77 mm (L x B x H)

Tips

Verduistering

Voor een goed resultaat dient de ruimte goed verduisterd te zijn. Lichtinval is bij projectie een erg storende factor, waardoor het beeld voor de bezoekers nauwelijks waarneembaar is.

Video

Beamer 3000 Lumen bestellen

Ideale beamer voor kleinere presentaties of workshops in een compacte ruimte of evenementenlocatie. Zeer eenvoudig te bedienen. Geen ingewikkelde knoppen en opties.

€ 65,00 excl. BTW