Beamerscherm 120″ (305 cm)

AV Stumpfl Monoblox 32 120" (305 cm)

Compact projectiescherm voor kleine presentaties en workshops. Eenvoudig te installeren en inclusief op- en doorzichtscherm.

105,00 excl. BTW

Beamerscherm 120″ (305 cm)

Ideaal beamerscherm voor kleine presentaties of workshops waar het beeld verzorgd wordt met een beamer. Door het simpele en uitgedachte systeem is dit projectiescherm zeer snel en eenvoudig op- en af te bouwen.

Montage Beamerscherm

Het monteren van dit projectiescherm is heel eenvoudig. Je klapt het frame uit, koppelt het projectiedoek met speciale drukknopen aan het frame en bevestigd de poten met de meegeleverde bouten. Je kunt direct beginnen met presenteren. Door gebruik te maken van een licht elastisch projectiedoek en drukknopen, wordt het scherm onder een spanning aan het frame bevestigd. Een zeer strak scherm zonder bobbels en vouwen is het resultaat.

Opzicht of doorzicht

Wij leveren onze beamerscherm altijd met zowel een opzichtscherm als wel een doorzichtscherm. Maar in welke situatie gebruik je welk scherm en wat zijn de verschillen? Uiteraard begrijpen wij deze vraag. Met een opzichtscherm kan je vanaf de voorkant (publiekszijde) op het doek projecteren. Deze manier van projecteren is het meest effectief. Er gaat namelijk geen lichtkracht verloren. De beamer projecteert rechtstreeks op het witte doek, waarna het weerkaatst. Het kan wel nadelig zijn dat de beamer tussen of achter het publiek geplaatst moet worden voor een mooi beeldvullend resultaat.

Met het andere doek – het doorzichtscherm – kun je juist vanaf de andere zijde projecteren. Hierbij projecteer je dus vanaf de achterzijde van het projectiescherm. Dit scherm laat exact de juiste hoeveelheid licht door, zodat u perfect de projectie kunt zien. Je ondervindt uiteraard geen hinder van het licht uit de beamer. Tenslotte kijk je recht in de lens namelijk. Het kan nadelig zijn dat je met deze manier van projecteren iets aan lichtsterkte verliest aangezien je eigenlijk door het doek heen projecteert.

Afmetingen

Dit scherm heeft een beeldverhouding van 16:9. De meeste voorkomende de beeldverhouding, waarmee je tegenwoordig beeldvullend kan projecteren. Bij het ontwerpen van een PowerPoint presentatie is het slim om er rekening mee te houden dat deze ook wordt opgemaakt in een 16:9 (breedbeeld) verhouding.

Het projectiescherm heeft een breedte van 286 cm en een hoogte van 170 cm. Het netto projectieoppervlak bedraagt 266 x 150 cm (breedte x hoogte).

Weet je niet zeker of dit beamerscherm past bij het evenement of ben je op zoek naar een groter 147” beamerscherm? Wij voorzien je graag van een passend advies.

Technische specificaties

 • Merk

  AV Stumpfl

 • Type

  Monoblox 32 120"

 • Schermdiagonaal

  305 cm

 • Afmeting Scherm

  286 x 170 cm

 • Afmeting Projectieoppervlak

  266 x 150 cm

 • Verhouding

  16:9

 • Gewicht Projectiescherm

  20 kg

 • Gewicht Transportkoffer

  15 kg

 • Afmetingen Transportkoffer

  134 x 38 x 37 cm (L x B x H)

Tips

Verduistering

Voor een optimaal resultaat raden wij altijd aan de ruimte zo goed mogelijk te verduisteren. In een verduisterde ruimte komen de kleuren en helderheid van de projectie veel beter tot zijn recht.

Video

Beamerscherm 120″ (305 cm) bestellen

Compact projectiescherm voor kleine presentaties en workshops. Eenvoudig te installeren en inclusief op- en doorzichtscherm.

€ 105,00 excl. BTW