Truss Carré Front Banner

Truss frame met ruimte voor spandoek aan voorzijde

Dit vierkante of rechthoekige truss frame heeft de mogelijkheid voor het bevestigen van een spandoek aan de voorzijde van de constructie.

340,00 excl. BTW

Truss Carré Front Banner

Opvallen tijdens een beurs of evenement? Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid om een spandoek te bevestigen aan één zijde van de stand. Deze steekt boven de constructie uit waardoor het goed in zicht is.

Maatwerk

Deze constructie is op allerlei manieren aan te passen. Dit ontwerp truss frame is zowel in een vierkant als een rechthoek in te zetten. De afmeting van dit voorbeeld frame is 7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H). Het werken met truss geeft u de mogelijkheid dit systeem te verkleinen of tegen meerprijs te vergroten per stap van 29 cm – 50 cm of 100 cm. Op deze wijze kunt u het carré naar uw wensen aanpassen.

Verlichting

Gaat u deze truss constructie in zetten voor een beurs? Dan kunt u eenvoudig verlichting bij huren. Voeg deze gemakkelijk toe via de gerelateerde items, rechtsonderaan de pagina.

Spandoek

Wilt u het spandoek ook via ons laten verzorgen? Dat kan. U kunt via de gerelateerde items op deze pagina eenvoudig spandoek per m2 toevoegen. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt. Wij geven u graag advies over de exacte afmetingen die nodig is voor uw constructie. Neem contact met ons op voor een maatofferte.

Technische specificaties

  • Merk / Type

    Prolyte H30V

  • Bestaande uit

    19x Prolyte H30V L200, 4x Prolyte H30V L50, 2x Prolyte H30V C012, 2x Prolyte H30V C003, 2x Prolyte H30V C020, 4x Prolyte H30V small base

  • Afmeting constructie

    7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H)

Tips

Beurslocaties

Deze truss constructie ziet u veel voorbij komen op de grotere beurslocaties zoals; Amsterdam RAI, Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel of Messe locaties in Duitsland.

Spandoek afmetingen

Weet u niet zeker welke afmeting spandoek u nodig heeft? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Video

Truss Carré Front Banner bestellen

Dit vierkante of rechthoekige truss frame heeft de mogelijkheid voor het bevestigen van een spandoek aan de voorzijde van de constructie.

€ 340,00 excl. BTW