Truss Front Banner

Truss frame met ruimte voor spandoek aan voorzijde

Constructie met de mogelijkheid voor het bevestigen van een spandoek aan de voorzijde van bijvoorbeeld een beursstand of netwerkborrel. Gegarandeerd goed zichtbaar bij potentiële nieuwe opdrachtgevers.

340,00 excl. BTW

Truss Front Banner

Opvallen tijdens een beurs of evenement? Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid om een spandoek te bevestigen aan één zijde van de stand. Deze steekt boven de constructie uit waardoor het goed in zicht is..Meestal wordt hiervoor de voorzijde gebruikt, maar het staat natuurlijk vrij de constructie op zo’n manier te ontwerpen dat het de meeste zichtbaarheid genereert.

Truss Constructie

Deze constructie is op allerlei manieren aan te passen. Dit ontwerp truss frame is zowel in een vierkant als een rechthoek in te zetten. De afmeting van dit voorbeeld frame is 7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H). Het werken met truss geeft u de mogelijkheid dit systeem te verkleinen of tegen meerprijs te vergroten per stap van 29 cm – 50 cm of 100 cm. Op deze wijze kunt u het carré naar uw wensen aanpassen.

Verlichting

Gaat u deze truss constructie in zetten voor een beurs? Dan kunt u eenvoudig verlichting bij huren. Wij verhuren diverse soorten armaturen, maar bij beurzen betreft de meeste gebruikt armatuur onze gasontlading breedstraler van 150 watt. Deze lampen geven een zeer egaal verlicht resultaat door de ingebouwde reflector. De spreiding van deze lamp is daardoor enorm. Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 4000K. Wil je juist gebruik maken van warmere of koudere verlichting? Dan raden wij het gebruik van onze LED Wash aan. Deze lamp geeft ongeveer dezelfde spreiding, maar heeft een instelbare kleur temperatuur. Je voegt deze verlichting gemakkelijk toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Spandoek

Wilt u het spandoek ook via ons laten verzorgen? Dat kan. U kunt via de gerelateerde items op deze pagina eenvoudig spandoek per m2 toevoegen. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt. Wij geven u graag advies over de exacte afmetingen die nodig is voor uw constructie. Neem contact met ons op voor een maatofferte.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  19x L200, 4x L50, 2x C012, 2x C003, 2x C020, 4x Base

 • Afmetingen

  7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H)

Tips

Spandoek

Wil je deze constructie voorzien van een spandoek? Vraag ons gerust naar de juiste afmetingen. Iedere truss constructie heeft een andere afmeting, waardoor een andere afmeting voor het spandoek vereist is.

Let op

Voor het monteren en demonteren van deze constructie zijn speciale liften vereist. Deze zijn nog niet meegenomen in de prijs. Via de gerelateerde items onderaan de pagina kun je deze makkelijk en snel toevoegen aan je reservering.

Video

Truss Front Banner bestellen

Constructie met de mogelijkheid voor het bevestigen van een spandoek aan de voorzijde van bijvoorbeeld een beursstand of netwerkborrel. Gegarandeerd goed zichtbaar bij potentiële nieuwe opdrachtgevers.

€ 340,00 excl. BTW