Truss Middle Banner

Truss constructie met ruimte voor spandoek bovenop het frame

Ultieme zichtbaarheid met een spandoek hoog bovenop uw truss constructie. Uiteraard is ook deze constructie volledig naar wens aan te passen. Vierkant, rechthoek, hoog of laag. Alles is mogelijk.

370,00 excl. BTW

Truss Middle Banner

Bent u op zoek naar een truss constructie die gegarandeerd zichtbaarheid bied aan uw merk of beursstand? Deze truss constructie biedt u de mogelijkheden om een spandoeken boven uw standruimte te bevestigen. Hiermee steek je letterlijk boven de andere standhouders uit en ben je gegarandeerd zichtbaar voor iedere bezoeker. Om deze constructie voor iedere beurs te kunnen gebruiken zijn de afmetingen uiteraard aan te passen. Groter, kleiner, vierkanter, rechthoekiger, lager of hoger spandoek. Alles is mogelijk. Dit maakt het inzetten van een truss constructie ook ideaal voor gebruik op een beurs.

Truss Constructie

Zoals gezegd kunnen wij dit frame helemaal op maat maken voor iedere beurs. Het standaard product, zoals hier getoond, betreft een constructie van 7 x 7 x 4,71 m (L x B x H). Uiteraard kunnen wij deze helemaal naar uw wensen aanpassen. Hierop zal de prijs voor de constructie opnieuw worden berekend. Bij het vergroten levert dit vaak hogere kosten op. Wilt u de constructie verkleinen dan zijn de kosten vaak lager. Neem gerust contact met ons op voor het ontvangen van een maatofferte. Doorgaans kunnen truss constructies per secties met 29 cm - 50 cm  of 100 cm aangepast worden.

Verlichting

Voor een ultieme zichtbaar is het het verlichten van uw beursstand noodzakelijk. Echter is het bij deze constructie waarschijnlijk ook wenselijk om het spandoek uit te lichten. Het spandoek is immers niet voor niets hoog bovenop de constructie gemonteerd. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina voeg je gemakkelijk schijnwerpers toe aan uw aanvraag. Ben je op zoek naar specifieke verlichting of wilt u graag advies ontvanger over de juiste verlichting? Schroom vooral niet contact met ons op  te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Spandoek

Nog geen spandoek? Geen zorgen, wij verzorgen ook spandoeken, zowel enkel als dubbelzijdig. Zo heeft u alles bij één leverancier geregeld. Lever uw design minimaal 12 dagen voorafgaand aan de opbouwdag bij ons aan.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  19x L200, 8x L50, 4x C012, 2x C003, 2x C020, 4x Base

 • Afmetingen

  7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H)

Tips

Op- & afbouwdagen

U krijgt voor beurzen twee opbouw en één afbouw kado bij het huren van een truss frame. Ideaal voor bijvoorbeeld grote beurzen bij Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten of Messe hallen in Duitsland.

Spandoek

Wilt u weten wat voor maat spandoek u nodig heeft voor uw truss frame? Wij helpen u graag verder.

Video

Truss Middle Banner bestellen

Ultieme zichtbaarheid met een spandoek hoog bovenop uw truss constructie. Uiteraard is ook deze constructie volledig naar wens aan te passen. Vierkant, rechthoek, hoog of laag. Alles is mogelijk.

€ 370,00 excl. BTW