Beamer 12000 Lumen

Epson EB-L1505

Zeer krachtige en professionele beamer voor grote presentaties, congressen en seminars. Beschikt over de mogelijkheid om lens te wisselen naar de projectieafstand en afmeting.

1.500,00 excl. BTW

Beamer 12000 Lumen

Met deze zeer professionele beamer haal je ontzettend veel kracht en mogelijkheden in huis. Ondanks zijn compacte behuizing presenteert deze projector als beest. Deze beamer is voornamelijk in te zetten bij grotere presentaties en congressen, maar heb je ook gedacht aan kleinere locaties met veel daglicht? Ook zal deze projector zeer goed tot zijn recht komen.

Aansluitmogelijkheden Beamer

Voor het aansluiten van laptop, videomixer of mediaplayer op deze beamer beschikt de projector over diverse type ingangen. Aansluitingen voor VGA, DVI, HDMI, SDI en HDBaseT zitten allen op deze beamer. Hiermee is de tussenkomst van een converter voor het aansluiten van het gewenste signaaltype waarschijnlijk niet nodig. Dit voorkomt weer storingen wat de kwaliteit van het evenement doet stijgen.

Geometrische Correctie

Voor het vullen van het projectievlak beschikt deze beamer over tal van geometrisch mogelijkheden. Naast de standaard horizontale en verticale keystone correctie beschikt deze projector ook over de mogelijkheden om individueel alle hoeken aan te passen. Ook beschikt deze beamer over mogelijkheden om te projecteren op bolle en holle vlakken. Wat dacht je van correcties voor edge blending. Deze zijn uiteraard ook inbegrepen. In veel situaties is hiermee is tussenkomst van een dure mediaserver niet meer nodig.

Lens

Bij dergelijk professionele beamer is de lens aanpasbaar op het evenement. Zo hebben de projectieafstand (afstand tussen lens en het scherm) en de afmetingen van de projectie invloed op de uiteindelijke projectie. Het verplaatsen van de beamer bij deze evenementen eigenlijk geen optie, daarom kun je de lens aanpassen, zodat deze het projectieoppervlak netjes kan vullen.

De projector wordt geleverd met ‘standaard’ lens. Dit is lens is niet geschikt om vanaf heel dichtbij te projecteren, maar ook niet heel ver weg. Gewoon ertussenin. Echter zijn lenzen met allerlei soort brandpuntsafstanden verkrijgbaar. Van heel dichtbij tot heel ver weg. Als je ons voorziet van de informatie met betrekking tot de afstand en grote van het scherm, zorgen wij dat de juiste lens op de offerte terecht komt.

Installeren Beamer

Als je van deze beamer gebruik wilt maken, raden wij altijd aan om de op- en afbouw door ons uit te laten voeren. Zonder gevorderde technische kennis van dit specifieke product, kan het aansluiten voor problemen zorgen. Op zoek naar een minder krachtige versie? Bekijk dan onze 7000 ANSI-Lumen projector.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies voor jouw evenement. We staan je graag te woord.

Technische specificaties

 • Merk

  Epson

 • Type

  EB-L1505

 • Stroomverbruik

  1500 watt

 • Lichtsterkte

  12000 ANSI-Lumen

 • Maximale Resolutie

  WUXGA, 1920 x 1200 pixels, 16:10

 • Contrastverhouding

  1.000.000:1

 • Lens

  1,44 / 2,33

 • Lenzen (optioneel)

  0,65 / 0,78 - 0,87 / 1,05 - 1,04 / 1,46 - 1,62 / 2,22 - 2,16 / 3,48 - 3,32 / 5,06 - 4,85 / 7,38 - 7,21 / 10,11

 • Gewicht Beamer

  40,0 kg

 • Afmetingen Beamer

  586 × 492 × 185 mm (B x D x H)

Tips

Installeren

Wij raden aan deze beamer altijd door gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental te laten installeren. De installatie van een dergelijke professionele beamer is namelijk ingewikkelder dan het neerzetten van een simpele consumenten beamer.

Lens

Professionele beamers beschikken over verwisselbare lenzen, waardoor u de beamer kunt aanpassen op de locatie. Het is raadzaam om rekening te houden met de mogelijke extra kosten voor de geschikte lens.

Video

Beamer 12000 Lumen bestellen

Zeer krachtige en professionele beamer voor grote presentaties, congressen en seminars. Beschikt over de mogelijkheid om lens te wisselen naar de projectieafstand en afmeting.

€ 1.500,00 excl. BTW