Beursstand Gevlogen Truss

Truss met verlichting hangend aan takels

Wilt u geen obstakels, zoals truss poten in uw stand. Een gevlogen truss hangt met takels aan het dak van de locatie, waardoor alle grondruimte vrij blijft.

195,00 excl. BTW

Beursstand Gevlogen Truss

Deze gevlogen truss constructie zorgt er voor dat u optimaal uw standruimte kunt benutten. Het geheel hangt aan takels aan het dak wat u alle vrije ruimte in de beursstand geeft.

Afmetingen Beursstand

De standaard maat gevlogen truss die wij hanteren is 7 meter lang. Echter kunt u deze makkelijk vergroten per secties van 29 cm, 50 cm of 100 cm. U kunt deze truss dus net zo lang maken als u zelf wilt. Vraag hiervoor een maatofferte aan. De hoogte is, afhankelijk van de hoogte van de beurslocatie, variabel. Deze kan vooraf of bij de opbouw bepaald worden.

Takelpunten

Bij dit product zit de truss, de handtakels en aansluitmaterialen om de truss met de takels te verbinden. Houdt er echter rekening mee dat beurslocaties, zoals Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam RAI, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Brussel, EXPO Antwerpen en vele andere vaak een bedrag rekenen voor het gebruik van ophangpunten in het dak. Deze kosten verschillen per beurslocatie.

Voor dit bedrag levert de beursorganisatie de gevraagde hangpunten op de aangegeven plek, maar er is meer. Zij houden namelijk op deze manier controle over de belasting op het dak. Als iedereen maar zelf takels aan het dak van de locatie gaat bevestigen, kan dit zomaar overbelast worden. Een onveilig situaties wil natuurlijk niemand, vandaag dat takelpunten centraal aangevraagd moeten worden bij een beurslocatie. Wij helpen u hier graag verder mee door de aanvraag voor de ophangpunten voor u uit te voeren. Vraag daarom bij een gevlogen truss altijd een maatofferte bij ons aan, zodat we alle kostenposten kunnen meenemen in de offerte.

Verlichting

Deze truss is uitgerust met 8 spots van 150 watt. Deze kunnen het oppervlakte van uw stand goed verlichten tot hoogte van 3 à 4 meter. Wilt u de truss hoger hebben hangen? Dan kunt u eenvoudig krachtigere 200 watt LED floodlights toevoegen aan uw bestelling. Bekijk hiervoor onze gerelateerde items onderaan de pagina.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  3x L200, 1x L100

 • Takels

  Verlinde VHR 1000 kg

 • Verlichting

  LEG ACT-150

 • Stroomverbruik

  800 watt

 • Afmetingen

  700 x 30 x 30 cm (L x B x H)

Tips

Op- & afbouw

Van ons krijgt u 2 opbouwdagen en 1 afbouw kado. De gevlogen truss moet voorafgaand aan het inrichten van de stand erin hangen.

Ophangpunten

Wilt u gebruik maken van een hangende truss tijdens een beurs? Houd dan rekening mee bijkomende kosten van de beursorganisatie. Het aanvragen van hangpunten is bij een beurs is namelijk niet bij de prijs inbegrepen.

Video

Beursstand Gevlogen Truss bestellen

Wilt u geen obstakels, zoals truss poten in uw stand. Een gevlogen truss hangt met takels aan het dak van de locatie, waardoor alle grondruimte vrij blijft.

€ 195,00 excl. BTW