Astera AX3 LightDrop Set

Astera AX3 LightDrop Set (8 pieces)

Kleine en compacte verlichting set met 8 Astera AX3 Lightdrops. Ideaal te gebruiken als decoratieve verlichting bij evenementen.

120,00 excl. BTW

Astera AX3 LightDrop Set

Zijn alle essentiële onderdelen van het evenement geregeld? Is daarbij ook gedacht aan de aankleding van het evenement? Om een sfeervol evenement neer te zetten of een decor beter tot zijn recht te laten komen, is decoratieve verlichting essentieel. Echter is licht decoratie voor dergelijke toepassingen vaak lastig te realiseren. Het wegwerken en implementeren van deze sierverlichting is door bekabeling vaak lastig en onhandig. Deze set met 8 Astera LightDrops is perfect te gebruiken bij een dergelijke toepassing en gelukkig volledig draadloos.

Decoratieve Verlichting

De Astera Lightdrops in deze set worden gekscherend ook wel ‘pucks’ genoemd. Vanwege de geringe afmetingen van deze draadloze licht decoratie hebben ze enorm veel weg van een ijshockey puck. Echter zijn deze afmetingen natuurlijk ook een voordeel. Op deze manier kunnen ze erg makkelijk weggewerkt worden en is de apparatuur nauwelijks waarneembaar voor bezoekers.

Tevens functioneert deze decoratieve verlichting volledig draadloos. Met de ingebouwde accu kan iedere LightDrop tot maximaal 20 uur continu functioneren. Hierdoor zijn er geen kabels benodigd en is het implementeren en wegwerken van deze sierverlichting erg makkelijk. Wil je deze lampen aansturen en programmeren met de rest van de show? Dat kan. Met een AsteraBox heb je volledig vrijheid in het aansturen van deze verlichting. Vaste kleur of programma? Alles is mogelijk met de AsteraBox.

Wil je deze verlichting gebruiken als uplights langs een muur of uplighters bij een pilaar? Dat kan. De lampen zijn krachtig genoeg om op locaties langs muren en pilaren omhoog te schijnen. Houd er rekening mee dat deze verlichting enkel geschikt om als uplighter te gebruiken voor locaties tot 3 meter hoog.

Accessoires

Wat maakt het inzetten van deze decoratieve verlichting set nu zo makkelijk? Dit heeft enerzijds te maken met de eigenschappen. Deze draadloze LightDrops hebben een draaibare beugel waardoor deze zowel hangend als staand (als uplighter) te gebruiken zijn. Achterop de behuizing zit een magneet gemonteerd, waarmee deze direct aan metalen onderdelen te bevestigen is. Magneet er tegenaan houden en klaar. Tevens is het mogelijk deze sierverlichting te voorzien van een Manfrotto klem, waarna montage aan buizen en trussen mogelijk is.

Anderzijds heeft dit te maken met alle meegeleverde filters en diffusors om de lichtbundel aan te passen naar het gewenste eindresultaat. Meer hierover lees je op de productpagina van de draadloze LightDrop zelf.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  AX3 Lightdrop

 • Type LED verlichting

  15W - RGBW - 430 Lm - 1300 Lx

 • Strobe

  0 - 25 Hz

 • Beam Angle

  13 graden

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterij duur

  20 uur

 • Batterij oplaadtijd

  7 uur

 • Bediening

  CRMX - W-DMX - AsteraBox

 • IP Rating

  IP65

 • Gewicht AX3 Lightdrop

  0,679 kg

 • Afmetingen AX3 Lightdrop

  Ø95mm x 59mm

 • Gewicht transportkist

  5,6 kg

 • Afmetingen transportkist

  520 x 400 x 140 mm (B x D x H)

Tips

Opladen

De transportcase dient tevens als oplaadstation. Plaats de Lightdrops in de houders en stop de stekker in het stopcontact. De Lightdrops zullen direct starten met opladen.

AsteraBox

Wil je het maximale uit de verlichting van Astera halen? Reserveer dan een AsteraBox. Hiermee heb je volledig vrijheid bij het instellen en creëren van eigen programma’s.

Video

Astera AX3 LightDrop Set bestellen

Kleine en compacte verlichting set met 8 Astera AX3 Lightdrops. Ideaal te gebruiken als decoratieve verlichting bij evenementen.

€ 120,00 excl. BTW