Truss Cirkel Ø600 cm

Square Circle Truss Diameter 600 cm

Forse ronde truss met een doorsnede van maar liefst 6 meter. Deze truss cirkel is perfect inzetbaar boven een rond podium of centraal in een beursstand.

200,00 excl. BTW

Truss Cirkel Ø600 cm

Truss, vaak noodzakelijk voor het ophangen van allerlei materialen tijdens evenementen. Of het nu gaat om een beurs, zakelijke presentatie of een festival truss komt altijd om de hoek kijken bij welk evenement dan ook. De rechte en statige uitstraling van ‘normale’ truss heeft niet altijd de gewenste uitstraling. Het oogt vaak rauw, kil en industrieel. Het gebruik van hoekstukken met exact haakse hoeken maakt het geheel niet vriendelijke voor het oog. Het gebruik van ronde truss zou hierbij uitkomst kunnen beiden. Door gebruik te maken van ronde vormen krijgt dus industriële truss een vriendelijkere uitstraling. Het is natuurlijk niet altijd noodzakelijk om een complete cirkel te gebruiken. Een cirkel is opgebouwd uit verschillende delen, welke samen een compleet rondje vormen. Je kunt deze ‘kromme’ delen ook prima zelfstandig in een decor verwerken. Gebruik je wel complete cirkels, dan zou je hiervan prima een kroonluchter kunnen creëren.

Truss Cirkel Huren

Deze truss cirkel heeft een doorsnede van 6 meter. Om tot een complete cirkel te komen bestaat het totaal uit 8 losse delen. Dit betekent dat ieder trussdeel een achtste van de complete cirkel voor zijn rekening neemt. De radius van deze onafhankelijke delen bedraagt 300 cm. Wil je deze cirkel huren en heb je slechts een paar delen van de complete cirkel nodig? Dan moeten we je helaas mededelen dat je toch de complete cirkel dient te huren. Het is namelijk niet mogelijk om losse delen van een cirkel te huren op basis van de benodigde materialen. Cirkels worden altijd verhuur als geheel. Voor het koppelen van de acht delen zijn speciale pinnen nodig. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina kun je een box reserveren, waarmee je voldoende pinnen in huis haalt voor het vervaardigen van de complete cirkel. Is een cirkel met een diameter van 6 meter toch wat aan de grote kant voor jouw evenement? Bekijk dan onze kleinere versies. Je kunt bij ons ook terecht voor het huren van een cirkel met een doorsnede van 5, 4, 3 of 2 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Diameter

  600 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppeling

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel Prolyte

 • Gewicht

  108,00 kg

Tips

Combineren

Het combineren van verschillende merken en types truss is niet toegestaan. Alle keuringen zijn dan namelijk niet meer geldig, waardoor veiligheid tijdens een evenement niet gegerandeerd kan worden.

Transport

Voor het vervoeren van deze truss cirkel is het gebruik van een meubelbak of vrachtwagen met laadklep noodzakelijk. Beschikt je niet over adequate transport, laat de materialen dan door ons transporteren.

Video

Truss Cirkel Ø600 cm bestellen

Forse ronde truss met een doorsnede van maar liefst 6 meter. Deze truss cirkel is perfect inzetbaar boven een rond podium of centraal in een beursstand.

€ 200,00 excl. BTW