Rookmachine 1300 Watt

Look Viper NT

De Look Viper NT is een krachtige rookmachine voor allerlei evenementen. Deze 1300 watt machine is ook aan te sturen met DMX.

40,00 excl. BTW

Rookmachine 1300 Watt

Deze Look Viper NT is een krachtige rookmachine, welke geschikt is voor tal van evenementen. Met een vermogen van 1300 watt is deze rookmachine zeer geschikt voor een afterparty, gala of bedrijfsfeest. Daar houd echter de toepasbaarheid van deze rookmachine niet op. Je kunt deze Viper NT namelijk ook heel goed inzetten bij een creatieve fotoshoot of als onderdeel van een theatershow.

Effect Rookmachine

Met de rook uit deze machine is het mogelijk om lichteffecten en lichtbundels beter tot hun recht te laten komen. De lichtstralen weerkaatsen daarbij op de kleine rookdeeltjes, waardoor niet enkel de weerkaatsing van de lichtbundel op het eerste oppervlak waarneembaar is maar de gehele bundel.

Deze krachtige Look Viper NT heeft een grote krachtige output en kan op maximaal vermogen een output creëren van maar liefst 15 meter. De maximale output is niet continu te gebruiken. Na ongeveer 40 seconden moet de machine weer opwarmen. Kies je voor een minder krachtige output, dan is deze machine wel in staat continu rook te spuiten. Tussentijds opwarmen is daarbij niet nodig. Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat de machine voorafgaand het gebruik ongeveer 7 minuten nodig heeft voor het opwarmen.

DMX of Analoog

Deze rookmachine wordt komt standaard met een analoge 0 – 10 volts aansturing. Via de meegeleverde XLR kabel sluit je deze controller simpel aan op de 3-polige XLR ingang van de rookmachine. Door middel van het bewegen van de schuif kun je de output van de rookmachine er precies instellen. Ben je een professional en wil je deze rookmachine meenemen in de complete show? Dat kan. Deze machine beschikt over een 5-polige DMX in- en uitgang, waarmee je deze in de lijn kan meenemen. Deze rookmachine kun je ook met DMX aansturen, zodat je deze kunt mee programmeren in een grote lichtshow.

Ben je niet op zoek naar een machine met een vette rook output, maar meer een lichte nevel? Bekijk hiervoor dan onze Look Unique 2.1 Hazer of onderaan deze pagina bij de gerelateerde items.

Technische specificaties

 • Merk

  Look

 • Type

  Viper NT

 • Vermogen Warmte-element

  1300 watt

 • Opwarmtijd

  7 minuten

 • Tankinhoud

  5 liter

 • Verbruik (in liters per uur)

  2,1 liter

 • Uitstoot

  Max 15 meter

 • Gewicht Rookmachine

  13,3 kg

 • Afmetingen Rookmachine

  470 x 230 x 240 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  10 kg

 • Afmetingen Transportkist

  530 x 240 x 330 mm (L x B x H)

Tips

Astma

Onze rookmachines worden altijd gevuld met zeer goede kwaliteit rookvloeistof. Deze is niet schadelijk voor de longen en irriteert niet aan ogen. Het zou kunnen dat personen met zeer heftige astma of hoge overgevoeligheid toch last ondervinden van de rook. Zorg dan voor kortere outputs, waardoor de rook dun maar gelijkmatig verdeeld door de ruimte.

Lekken

Rookmachines zijn waterdicht. Bij normaal gebruik kunnen deze dus niet lekken. Echter zijn deze niet geschikt om op de kop te houden. Op de plek waar de slang van het pompje de tank in gaat kan de rookmachine dan gaan lekken.

Video

Rookmachine 1300 Watt bestellen

De Look Viper NT is een krachtige rookmachine voor allerlei evenementen. Deze 1300 watt machine is ook aan te sturen met DMX.

€ 40,00 excl. BTW