Hazer 1500 Watt

Look Unique 2.1

Deze Look Unique 2.1 hazer creëert een lichte nevel met speciale haze vloeistof. Hiermee is deze machine uitermate geschikt voor locatie waar geen dik gordijn gewenst is.

50,00 excl. BTW

Hazer 1500 Watt

Een hazer is simpel gezegd een rookmachine inclusief ventilator. In tegenstelling tot de rookmachine – waarbij er een dik pak rook krachtig uit de machine wordt gespoten – doet een hazer dingen anders. Dit maakt deze machine erg geschikt op locaties, waarbij geen dikke rook gewenst is. Je kunt hierbij denken aan een theater of bij gebruik tijdens een congres of conferentie. Hierbij is rook namelijk een storende factor, maar is een soortgelijk product wel nodig voor het creëren van een representatief eindresultaat.

Effect Hazer

De hazer maakt namelijk niet gebruik van een krachtige pomp, zoals in een rookmachine. Het is ook niet noodzakelijk om de rook heel krachtig uit de machine te spuiten. Nadat de rook de machine verlaten heeft, zal de ingebouwde ventilator dit direct vernevelen. Hiermee ontstaan geen dikke en storende rookwolken, maar juiste een nagenoeg transparante dunne nevel. Ondanks dat deze nevel nauwelijks waarneembaar is, kun je er toch goed gebruik van maken. Licht weerkaatst namelijk zeer goed op deze kleine rookdeeltjes, waardoor complete lichtbundels ineens zichtbaar worden. Dit verhoogd de sfeer en uitstraling van het evenement, zonder storend rookgordijn.

Deze Look Unique 2.1 hazer heeft slechts 60 seconden nodig voor het opwarmen van alle benodigde onderdelen, daarna is de machine volledig klaar voor gebruik. Voor het produceren van de nevel beschikt de hazer over een tankinhoud van 2 liter. Dit klinkt erg weinig, maar valt in praktijk reuze mee. Met deze kleine tankinhoud is de hazer alsnog in staat tot 50 uur lang continu te functioneren, zonder tussentijds bijgevuld te worden.

DMX of Analoog

De hazer wordt geleverd met bijhorende afstandsbediening. Met meegeleverde XLR kabel sluit je deze afstandsbediening snel en makkelijk aan op de analoge 0 – 10 volt ingang. Nu kun je de output volledig naar eigen inzicht de gewenste output bepalen. Ben je een audiovisuele professional en wil je deze machine integreren in je complete show? Dat kan. Deze machine beschikt namelijk ook over een 5-polige DMX in- en uitgang, waarmee het aansturen vanaf de lichttafel mogelijk is. Het is zelfs mogelijk om de pomp en de ingebouwde ventilator apart van elkaar aan te sturen. Hiermee kun je niet enkel de output, maar ook de hoeveelheid verneveling volledig zelf instellen.

Ben je meer op zoek naar een dikke en krachtige output? Of ben je op zoek naar een machine welke meer geschikt is voor afterparty’s of bedrijfsfeesten? Bekijk dan onze Look Viper NT of onderaan deze pagina bij de gerelateerde items.

Technische specificaties

 • Merk

  Look

 • Type

  Unique 2.1

 • Vermogen Warmte-element

  1500 watt

 • Opwarmtijd

  60 seconden

 • Tankinhoud

  2 liter

 • Verbruik op één tank

  50 uur

 • Gewicht Hazer

  9 kg

 • Afmetingen Hazer

  47 x 25 x 25 cm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  10 kg

 • Afmetingen Transportkist

  50,8 x 28,2 x 33,6 cm (L x B x H)

Tips

Lekken

Deze hazer is waterdicht. Bij normaal gebruik kunnen deze dus niet lekken. Echter zijn deze niet geschikt om op de kop te houden. Op de plek waar de slang van het pompje de tank in gaat kan de rookmachine dan gaan lekken.

Video

Hazer 1500 Watt bestellen

Deze Look Unique 2.1 hazer creëert een lichte nevel met speciale haze vloeistof. Hiermee is deze machine uitermate geschikt voor locatie waar geen dik gordijn gewenst is.

€ 50,00 excl. BTW