Astera TitanTube Set

Astera TitanTube Set (8 pieces)

Op zoek naar verlichting voor film? Deze set met 8 Astera TitanTubes is perfect te gebruiken voor het verlichten van een filmset of opname in een studio.

360,00 excl. BTW

Astera TitanTube Set

Met het verder ontwikkelen van de Astera AX1 PixelTube creëerde Astera een compleet nieuwe tube met nieuwe mogelijkheden. Keurig verpakt in een complete set van 8 Astera TitanTubes haal je direct alles in huis wat je nodig hebt als filmbelichting. Volledig draadloos en LED. De vervanger van Kino Flo verlichting.

Filmbelichting

Deze TitanTubes kennen een ongelofelijke strakke weergave van alle kleuren licht. Onderhuids maakt deze LED tube gebruik van verschillende type LED’s, waarmee kleuren gecreëerd kunnen worden die eerst niet mogelijk waren. Samen met de ongekend hoge kleurechtheid is deze tube uitermate geschikt voor het gebruik als licht bij film, video en studio opnames.

Draadloos

Als gaffer is het wijzigen van de opstelling of veranderen van het filmlicht de normaalste zaak van de wereld. Het is daarom ook vervelend dat kabels de eigenschap hebben om altijd ergens achter blijven haken. In tegenstelling tot alom gebruikt Kino Flo verlichting functioneren de TitanTubes volledig draadloos. Dit geldt zowel voor de stroomvoorziening als de aansturing.

Op de ingebouwde accu kan iedere TitanTube tot wel 20 uur onafgebroken functioneren. Dit is voor de meeste filmsets en video opnames ruim voldoende. Ook beschikt deze TitanTubes over een speciale ‘boost’ stand. In deze stand brand de LED tubes erg fel. Ideaal als er bij een bepaalde scene of take veel filmlicht nodig is. In deze stand houdt de accu het wel maar 2 uur vol.

Iedere TitanTube set komt standaard met een simpele infrarood afstandsbediening. Deze is door een gaffer perfect te gebruiken voor het instellen van een vaste kleur, zoals rood, blauw, warm wit of koud wit. Wil je echt alles uit deze LED tubes halen? Dan is het toevoegen van een AsteraBox vereist. Met deze AsteraBox en bijhorende tablet is het mogelijk volledig eigen programma’s, kleuren en scene te creëren. Wil je heirover meer weten? Kijk dan bij de Astera TitanTube of AsteraBox voor meer informatie.

Accu

Deze Astera TitanTube set wordt geleverd in een speciaal uitgeruste transportcase. In deze koffer kun je de tubes veilig transporteren, maar ook voorzien van een nieuwe accu lading. Zijn de tubes leeg na een lange opname dag? In deze koffer kan je 8 tubes tegelijkertijd in slechts 3 uur tijd weer volledig opladen.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  TitanTube

 • Type LED verlichting

  72W - RGBMA - 785 Lm

 • Strobe

  0 - 25 Hz

 • Beam Angle

  120 Graden

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterij duur

  20 uur

 • Batterij Oplaadtijd

  3 uur

 • Bediening

  CMRX - W-DMX - AsteraBox

 • IP Rating

  IP65

 • Gewicht TitanTube

  1,35 kg

 • Afmeting TitanTube

  Ø42 x 1035mm

 • Gewicht transportkist

  12 kg

 • Afmeting transportkist

  1147 x 443 x 157 mm (L x B x H)

Tips

Aantal

Meer behoefte aan slechts een paar TitanTubes of geen veelvoud van 8 stuks? Het is gewoon mogelijk om het exacte aantal benodigde TitanTubes te huren. Losse TitanTubes voegt u makkelijk toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Aansturing

Met de meegeleverde afstandsbediening heb je maar beperkte mogelijkheden tot aansturing. Wil je het maximale uit de verlichting halen? Voeg dan een AsteraBox toe aan je aanvraag.

Video

Astera TitanTube Set bestellen

Op zoek naar verlichting voor film? Deze set met 8 Astera TitanTubes is perfect te gebruiken voor het verlichten van een filmset of opname in een studio.

€ 360,00 excl. BTW