Truss Cirkel Ø400 cm

Square Circle Truss Diameter 400 cm

Veelgebruikte cirkel truss voor het creëren van elegante bogen of ronde vormen. Inzetbaar in een creatief decor tijdens een opname of als alternatieve vorm tijdens een beurs.

150,00 excl. BTW

Truss Cirkel Ø400 cm

Truss wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Met zijn logge en hoekige uiterlijk is daar natuurlijk ook wel wat voor te zeggen. Wij zouden truss ook niet in onze woonkamer zetten. Echter hoeft truss niet zo log en industrieel over te komen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een truss cirkel. De ronde vorm geeft truss direct een veel vriendelijker uiterlijk, wat voor sommige evenementen nodig is. Neem bijvoorbeeld een beurs in de sector van beauty of mode. Truss is hierbij een noodzakelijk goed om verlichting, spandoeken en allerhande zaken aan te monteren. Door het gebruik van ronde vormen in de constructie wordt het geheel visueel veel aantrekkelijker. Het is natuurlijk niet zo dat je de cirkel altijd in zijn geheel moet gebruiken. Je kunt ook delen van de cirkel gebruiken en hiermee bijvoorbeeld hoeken afronden of een halve cirkel creëren.

Eigenschappen Cirkel Truss

Ondanks dat je misschien maar een paar ronde delen gebruikt is het wel noodzakelijk om een hele cirkel te huren. Deze horen in een pakket bij elkaar en worden ook als zodanig vervoerd. De complete cirkel wordt opgebouwd uit 4 losse delen. Deze delen maken op zichzelf dus een hoek van 90 graden met een radius van 200 cm.  Zoals gezegd is het toegestaan om de afzonderlijke delen te gebruiken. In deze situatie worden ze vaak gecombineerd met rechte trussdelen of hoekstukken. Heb je zelf al truss en wil je deze cirkel gebruiken als aanvulling voor een bepaalde constructie? Ga dan even na of jouw truss wel komt uit de Prolyte X30V of H30V serie. Anders kun je deze cirkel helaas niet monteren aan jouw truss. Is een cirkel met een doorsnede van 4 meter toch wat te groot? Bekijk dan onze truss cirkels met een diameter van 2 of 3 meter. Toch een stukje groter? Kan ook. Bekijk dan onze cirkels van 5 of 6 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Diameter

  400 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppeling

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel Prolyte

 • Gewicht

  74,80 kg

Tips

Vervoeren

Het vervoeren van cirkel delen kost er veel ruimte. Deze truss cirkel kan daarom alleen vervoerd worden in een meubelbak of vrachtwagen met laadklep.

Pinbox

Voor het koppelen van de trussdelen zijn speciale pinnen vereist. Vergeet deze niet te reserveren via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Video

Truss Cirkel Ø400 cm bestellen

Veelgebruikte cirkel truss voor het creëren van elegante bogen of ronde vormen. Inzetbaar in een creatief decor tijdens een opname of als alternatieve vorm tijdens een beurs.

€ 150,00 excl. BTW