Toolbox

Prolyte Toolbox

Handige en onmisbare box met de gereedschappen voor het momenten en demonteren van truss constructies.

5,00 excl. BTW

Toolbox

Voor het bouwen van truss constructies zijn een aantal benodigdheden essentieel. Uiteraard heb je naast de truss delen, couplers, pinnen en veertjes nodig. Echter zijn de juiste gereedschappen net zo belangrijk. Zonder een hamer zijn truss delen namelijk niet te koppelen tot een constructie.

Inhoud

Deze toolbox bevat 2 hamers van 500 gram en een speciale ratel voor het verwijderen of bevestigen van couplers. Deze hamers zijn niet zwaar en hierdoor makkelijk in gebruik. Mede hierdoor zijn deze hamers ook erg geschikt voor het verwijderen van de pinnen vanuit de binnenzijde. Grote(re) hamers zijn hiervoor minder geschikt. Uiteraard zijn de hames van voldoende gewicht om de pinnen op een correct manier in de truss te slaan. Het kan voorkomen dat er een setje couplers in een hoekstuk bevestigd zit, welke niet wenselijk is. Deze couplers zijn bevestigd met een speciale pin met schroefdraad en borgmoer. Deze kun je enkel verwijderen met een steek- of ringsleutel. Hiervoor is een speciale ratel opgenomen in deze toolbox. Deze ratel heeft een flexibele kop, waardoor deze in alle posities is te gebruiken. Wel zo makkelijk.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  Toolbox

 • Inhoud

  2x Hamer + 1x 13mm Ratel

 • Gewicht

  3,4 kg

 • Afmetingen

  320 x 260 x 125 mm (L x B x H)

Tips

Pinnen

Sla bij het opbouwen van een constructie de pinnen niet te diep in de truss. Als de opening voor de borgveer zichtbaar is zit de pin voldoende diep in de truss.

Video

Toolbox bestellen

Handige en onmisbare box met de gereedschappen voor het momenten en demonteren van truss constructies.

€ 5,00 excl. BTW