Truss Cirkel Ø200 cm

Square Circle Truss Diameter 200 cm

Compacte truss cirkel met een doorsnede van 2 meter. Perfect inzetbaar tijdens een beurs of te verwerken in een decor van een studio of congres.

125,00 excl. BTW

Truss Cirkel Ø200 cm

Ben je van plan om truss op een creatieve manier in te zetten? Voldoen daarvoor de rechte lengtedelen en haakse hoeken niet? Dan vormt deze truss cirkel uitkomst. Ideaal om te gebruiken tijdens een beurs of om te verwerken in een decor van een studio.

Eigenschappen Truss Cirkel

Deze cirkel heeft een doorsnede van 2 meter en bestaat uit 4 losse delen van een kwart. Je kunt deze zien als een soort grote afgeronde 90 graden hoek. Hiermee is het dus ook mogelijk om deze separate secties in te zetten als onderdeel van een gehele constructie. Combineren met andere onderen uit de Prolyte H30V serie is geen enkel probleem. Je kunt zowel vierkante lengte delen als hoekstukken koppelen met deze trusscirkel. Het is helaas niet mogelijk om losse cirkel delen te huren. Je huurt altijd de complete cirkel. Ook als je maar een paar secties daadwerkelijk gaat gebruiken. Ben je op zoek naar een truss cirkel met grotere doorsnede? Bekijk dan onze truss cirkels met een doorsnede van 3, 4, 5 of 6 meter.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Diameter

  200 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppeling

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel Prolyte

 • Gewicht

  36,4 kg

Tips

Vervoer

Deze cirkel is op te delen in 4 separate delen. Deze zijn te vervoeren in een kleine bestelwagen, mits deze volledig leeg is. Niet zeker of het past? Reserveer dan deze truss cirkel inclusief transportservice.

Ervaring

Geen ervaring met het monteren en demonteren van truss? Laat de montage van deze materialen dan door ons uitvoeren. Zo ben je zeker van een veilige constructie.

Video

Truss Cirkel Ø200 cm bestellen

Compacte truss cirkel met een doorsnede van 2 meter. Perfect inzetbaar tijdens een beurs of te verwerken in een decor van een studio of congres.

€ 125,00 excl. BTW