Vierkant Truss 100 cm

Prolyte H30V L100

Lengtedeel van 100 cm. Perfect voor het vervaardigen van complete truss constructies. Niet weg te denken bij het benaderen van de gewenste afmeting.

5,00 excl. BTW

Vierkant Truss 100 cm

Natuurlijk niet truss niet het mooiste materiaal en zou je het vanwege zijn uiterlijk helemaal niet gebruiken. Wij begrijpen dat. Zelf zouden wij het ook niet in onze woonkamer plaatsen. Echter is truss wel super functioneel om te gebruiken tijdens evenementen. De esthetische nadelen vallen in het niet bij de praktische bruikbaarheid ervan. Truss wordt namelijk gezien als een basisbehoefte bij evenementen. Je kunt het gebruiken voor het ophangen van verlichting, speaker en andere techniek. Zowel staand als hangend aan het dak van de locatie. Buiten of binnen. Het is allemaal mogelijk.

Voor het vervaardigen van complete constructies heb je natuurlijk meer nodig dan enkel dit lengtedeel van 100 cm. Met het combineren van verschillende lengtes en hoekstukken kun je een constructie creëren dit precies aansluit bij jouw evenement. Eigenlijk is het een bouwpakket wat je volledig zelf kunt samenstellen. Vergelijk het met een kast van Ikea dit je zelf naar eigen smaak kunt ontwikkelen.

Prolyte H30V Truss

Deze truss van 100 cm lang komt – net zoals de andere vierkante trussen – uit de H30V serie van Prolyte. Deze serie staat bekend om zijn multifunctionele inzetbaarheid. Deze is namelijk perfect te gebruiken bij beurzen en congressen, maar ook in de buitenlucht komt deze truss goed tot zijn recht. Prolyte heeft deze serie – waarbij de H voor ‘heavy’ staat – namelijk een wanddikte gegeven van 3 mm. Veel concurrenten hebben slecht een wanddikte van 2 mm, waardoor deze truss veel robuuster is. Dit leidt tot een hogere belastbaarheid en het overbruggen van langere lengtes zonder het toekomen van extra steun- of hangpunten.

Met enkel een truss van 100 cm kun je natuurlijk geen volledige constructie bouwen. Het combineren met andere lengtes en soorten is nodig. Bij ons kun je vanzelfsprekend terecht voor het huren van andere lengtedelen, zoals 29, 50, 71, 200 en 300 cm. Gelukkig bieden wij ook een groot assortiment hoekstukken aan, waardoor je voor je totale constructie bij ons terecht kan.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V L100

 • Lengte

  100 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  6,86 kg

 • Afmetingen

  1000 x 300 x 300 mm (L x B x H)

Tips

Belastbaarheid

Heb je de constructie die je wilt bouwen al laten controleren op veiligheid? Gebruik hiervoor de belastbaarheid tabel van de leverancier (Prolyte)

Pinbox

Vergeet voor het koppelen van trussdelen geen pinbox te reserveren. Deze box bevat 100 pinnen en borgveren.

Video

Vierkant Truss 100 cm bestellen

Lengtedeel van 100 cm. Perfect voor het vervaardigen van complete truss constructies. Niet weg te denken bij het benaderen van de gewenste afmeting.

€ 5,00 excl. BTW