100 centimeter truss deel

Prolyte H30V L100

Truss deel van 100 centimeter. Voor complete constructies of losse truss delen.

5,00 excl. BTW

100 centimeter truss deel

Het truss systeem is perfect voor elke beurs of evenement. Met de H30V serie zijn ontelbare modulaire constructies te bouwen. Dit kunt u geheel afstemmen naar uw wens. De constructies zijn ideaal voor bijvoorbeeld het bevestigen van spandoeken in uw beursstand, verlichting voor een artiest of audio bij een optreden. Heeft u advies of ideeën nodig voor uw project? Wij denken graag met u mee.

Dit Prolyte H30V L100 deel is 100 centimeter lang. Door verschillende truss delen te combineren, zoals verschillende lengtes, hoeken en baseplates, kunt u zelf de constructie samenstellen die past bij uw opdracht.

Belastbaarheid

Wij adviseren u om uw constructie altijd te laten nakijken door een expert. Deze kan de belastbaarheid en het gebruik controleren. Zo weet u zeker dat u een veilige en betrouwbare constructie heeft staan.

De truss delen kunnen een enorme draaglast houden. Een deel is opgebouwd uit hoofdbuizen van 48,3 x 33 mm en diagonalen van 16 x 2 mm. De truss delen worden met gemak aan elkaar gekoppeld door pinnen en CCS6 conische koppelingen.

De H30V series van Prolyte is een absolute marktleider in zijn klasse. U treft dit systeem daarom ook wereldwijd aan bij alle grote evenementen. Hiermee is Prolyte H30V een uniek product.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V L100

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  300 x 300 x 1000 mm (B x H x L)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppeling

  CCS6 conische koppeling

Tips

Belastbaarheid

Heeft u de truss constructie die u voor ogen heeft doorberekend? Gebruik hiervoor de belastbaarheid tabel van de leverancier (Prolyte)

Controleren

Laat de truss constructie die u wilt bouwen controleren door een vakexpert voorafgaand aan de bouw.

Video

100 centimeter truss deel bestellen

Truss deel van 100 centimeter. Voor complete constructies of losse truss delen.

€ 5,00 excl. BTW