Vierkant Truss Hoek 2-Weg

Prolyte H30V C003

Dit hoekstuk van 90 graden is onder andere inzetbaar voor het creëren van een goalpost of open corner constructie.

10,00 excl. BTW

Vierkant Truss Hoek 2-Weg

Je hebt het waarschijnlijk al op allerlei evenementen gebruikt zijn worden; truss. Deze modulaire constructiematerialen vormen vaak de basis voor apparatuur of decoratie om te kunnen monteren. Truss is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Echter wordt altijd onderscheid gemaakt tussen lengtedelen en hoekstukken. Zonder hoekstukken is het creëren van een complete constructie namelijk nogal lastig. Bij het afhangen van truss aan het dak van een evenementenlocatie kom je vaak nog wel weg met enkel het gebruik van rechte stukken, maar bij het maken van constructies voor beurzen of outdoor evenementen is dit niet aan de orde. Truss is gemaakt om tijdens evenementen snel te kunnen op- en afbouwen. Naast de eigenschappen van het materiaal is dit namelijk een belangrijk onderdeel uiteindelijke inzetbaarheid. Tijd is immers geld. Met behulp van de conische koppelingen schuif je de onderlinge delen zo in elkaar. Met behulp van speciale conische pinnen zet je de onderdelen aan elkaar vast. In het geval van vierkante truss heb je vier pinnen per koppeling nodig. Deze pinnen borg je vervolgens met een speciale veer. Op deze manier kan de pin nooit uit de truss vallen.

Prolyte H30V Truss

Dit hoekstuk is de zogenoemde C003 uit de H30V serie van Prolyte. Dit hoekstuk is gefixeerd op 90 graden. Hiermee kun je dit onderdeel uitstekend gebruiken voor het maken van een goalpost, finishboog of omgekeerde U-constructie. Ook worden deze hoekstukken vaak gebruikt voor het creëren van een hangend vierkant of rechthoek. Ben je van plan dit hoekstuk te gaan gebruiken in jouw constructie? Dan dien je er rekening mee te houden dat dit boekstuk op beide zijden een lengte van 50 cm heeft. Tel deze afstand dus op je lengtedelen. Wellicht moet je de totale lengte van de rechte trussen aanpassen om hetgeen passend te krijgen op de locatie. Op zoek naar een ander hoekstuk? Geen probleem. Wij hebben een zeer groot assortiment hoekstukken, waaronder de 3-weg hoek, 3-weg T-stuk, 4-weg T-stuk, 4-weg kruis en 5-weg kruis.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Hoek

  C003

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  5,10 kg

 • Afmetingen

  500 x 500 x 300 mm (B x H x D)

Tips

Pinbox

Voor het besvestigen van dit hoekstuk aan een andere truss zijn pinnen en borgveren nodig. Via de gerelateerde items voeg je makkelijk en snel zo'n set toe aan je aanvraag.

Video

Vierkant Truss Hoek 2-Weg bestellen

Dit hoekstuk van 90 graden is onder andere inzetbaar voor het creëren van een goalpost of open corner constructie.

€ 10,00 excl. BTW