Vierkant Truss 29 cm

Prolyte H30V L029

Korte truss van 29 centimeter uit de Prolyte H30V serie. Het kleinste truss deel voor het bouwen van truss constructies en ideaal voor het compenseren van T-stukken.

5,00 excl. BTW

Vierkant Truss 29 cm

Truss kun je gebruiken om modulaire constructies te van bouwen. Ideaal voor bij evenementen, beurzen en festivals, waarbij eigenlijk altijd maatwerk benodigd is. Aan de truss kun je vervolgens verlichting en geluidsapparatuur, maar ook spandoeken bevestigen. Met een kleine aantal stukken truss kun je al een complete constructie maken.

Prolyte H30V Truss

Dit trussdeel van 29 cm komt uit de H30V serie van Prolyte. De marktleider op het gebied van truss en rigging systemen. Truss uit deze serie is opgebouwd uit van hoofdbuizen van 48,3 x 3 mm en diagonalen van 16 x 2 mm. Door deze eigenschappen mogen deze trussdelen enorm veel last dragen. Helemaal in vergelijking tot gelijkwaardige alternatieven. Aan de uiteinden zitten conische koppelingen, waarmee u het trussdeel gemakkelijk aan een ander trussdeel bevestigt met behulp van bijhorende pinnen. De Prolyte H30V serie is zo'n succesvol en betrouwbaar product dat je het wereldwijd bij alle grote evenementen zal aantreffen. Met enkel dit compacte deel van 29 cm kan je uiteraard geen constructie maken. Gebruik daarom de verschillende lengtes, hoeken en baseplates uit deze serie om tot een complete constructie te komen. We raden wel altijd aan om de constructie en de daarbij horende belasting van de materialen die je erin gaat bevestigen, te laten nakijken door een expert. Aan het gebruik van truss zijn namelijk strenge regels gebonden omtrent belastbaarheid en gebruik.

Toepasbaarheid

Dit Prolyte H30V deel van 29 cm wordt vaak gebruikt als speciaal deel om lengte delen van 71 cm weer op een gangbare afmeting uit te laten komen. Alle T-stukken en kruizen uit deze serie hebben namelijk een lengte van 71 cm. Tevens zijn er ook lengte delen van 71 cm verkrijgbaar. Niet zeker in welke hoedanigheid deze truss toegepast kan worden? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V L029

 • Lengte

  29 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  2,73 kg

 • Afmetingen

  290 x 300 x 300 mm (L x B x H)

Tips

Controleren

Het is natuurlijk altijd zaak om veilige constructies te bouwen bij evenementen. Laat jouw plannen daarom altijd door een expert controleren, zodat je zeker bent van een veilige constructie.

Belastbaarheid

Overschrijd nooit de opgegeven belastbaarheid van de leverancier. Deze informatie is uiteraard online verkrijgbaar bij Prolyte.

Video

Vierkant Truss 29 cm bestellen

Korte truss van 29 centimeter uit de Prolyte H30V serie. Het kleinste truss deel voor het bouwen van truss constructies en ideaal voor het compenseren van T-stukken.

€ 5,00 excl. BTW