3-weg truss T-stuk

Prolyte H30V C017

Dit 3-weg T-stuk is te gebruiken om staanders of liggers mee te maken in truss constructies.

15,00 excl. BTW

3-weg truss T-stuk

Truss systemen worden veelal toegepast op beurzen, evenementen of festivals. Met de H30V serie zijn ontelbare modulaire constructies te bouwen. De verschillende constructies zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het bevestigen van spandoeken in uw beurstent, audio voor een optreden of verlichting voor een evenement. Dit kunt u geheel afstemmen naar uw wens. Heeft u advies nodig of mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar.

Met de andere verschillende beschikbare lengtes, baseplates en hoeken, kunt u zelf de constructie samenstellen die past bij uw doeleinde.

Prolyte H30V Serie

De Prolyte H30V serie staat bekend als de universele standaard en is daarmee gerenommeerd. De serie is vrijwel bekend bij elke trussbouwer of rigger. Het 3-weg T-stuk wordt voornamelijk gebruikt om een tussenligger te creëren in een truss carré of om een extra staander in een constructie te realiseren

Deze Prolyte H30V C017 heeft CCS6 conische koppelingen. Hiermee kunt u deze verbinden met andere truss delen of hoeken uit de serie. Wij raden u aan altijd de truss constructie te laten controleren door een expert, zodat deze voldoet aan de strenge wetten en eisen die er voor de truss bouw gelden. De H30V serie wordt wereldwijd toegepast en is te zien op vele grote evenementen.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V C017

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  710 x 500 x 300 mm (B x H x D)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelingen

  CCS6 koppelsysteem

Tips

Video

3-weg truss T-stuk bestellen

Dit 3-weg T-stuk is te gebruiken om staanders of liggers mee te maken in truss constructies.

€ 15,00 excl. BTW