4-weg truss kruis

Prolyte H30V C016

Truss kruis voor het koppelen van vier truss delen. Voor constructies met een kruis opstelling.

20,00 excl. BTW

4-weg truss kruis

Truss systemen worden zoal toegepast op beurzen, evenementen en festivals. Met de H30V serie zijn ontelbare modulaire constructies te construeren en zal altijd aan uw wensen voldoen. Met de verschillende beschikbare lengtes, baseplates en hoeken, kunt u zelf de constructie samenstellen die past bij uw ideeën. Deze constructies zijn toepasbaar voor het bevestigen van spandoeken, audio voor een optreden of verlichting voor een evenement. Mocht u advies of ideeën nodig hebben dan kunt u altijd bij ons terecht.

Prolyte H30V serie

De H30V serie is bedoeld voor compacte constructies met hoge belastbaarheid. De 4-weg truss kruis kunt u eenvoudig inzetten bij constructies waarbij u 4 stukken wilt verbinden in de vorm van een kruis. Prolyte is Een van de meest betrouwbare en geaccepteerde truss merken en series op de internationale markt.

De Prolyte H30V C016 kunt u met CCS6 conische koppelingen verbinden met andere truss stukken uit de Prolyte H30V serie. Wij raden u aan om de constructie altijd te laten controleren door een expert. Zo zorgt u ervoor dat deze voldoet aan de strenge wetten en eisen die er voor truss bouw gelden. Op deze manier weet u zeker dat alles veilig staat en niks zal bezwijken door het gewicht.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V C016

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  710 x 710 x 300 mm (B x H x D)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelingen

  CCS6 koppelsysteem

Tips

Video

4-weg truss kruis bestellen

Truss kruis voor het koppelen van vier truss delen. Voor constructies met een kruis opstelling.

€ 20,00 excl. BTW