Vierkant Truss Kruis 4-Weg

Prolyte H30V C016

Kruis voor het koppelen van vier trussenmet een onderlinge hoek van 90 graden. Ideaal te gebruiken bij ingewikkelde constructie met veel truss.

20,00 excl. BTW

Vierkant Truss Kruis 4-Weg

Bij beurzen, maar ook andere evenementen ontkom je niet aan het gebruik van truss. Om ervoor te zorgen dat jouw beursstand goed zichtbaar is gebruik je uiteraard geschikte verlichting. Echter dient deze verlichting wel op een juiste manier gemonteerd te worden om het gewenste resultaat te bereiken. Sommige spots zijn enkel geschikt voor montage hoog boven de beursvloer. Andere spots functioneren weer beter als ze dichter op het product komen te hangen. De constructie voor het bevestigen van verlichting op beurzen wordt vaak gemaakt met truss. Dit materiaal is namelijk modulair en dus aan te passen op de afmetingen van jouw beursstand. Daarnaast is het robuust en veilig te gebruiken op evenementen met veel bezoekers.

Prolyte H30V Truss Kruis

Dit kruis wordt bij beurzen voornamelijk toegepast in het dak van de standconstructie. Bij grotere beursstands wordt vaak een heel geraamte gebouwd om overal verlichting te kunnen monteren. Op deze manier kun je een egaal verlichte standruimte krijgen. Om niet enkel verlichting aan de buitenkant van de stand te kunnen ophangen, worden er vaak ook truss middenin de constructie geplaatst. Op punten waar deze trussen samenkomen verbind je deze vaak met elkaar voor extra stabiliteit. Je creëert als het ware een ruitpatroon. Maar er zijn natuurlijk mee mogelijkheden voor het toepassen van dit kruis. De meest gebruikte opstelling is een carré. Deze vierkante of rechthoekige trussconstructie op poten wordt te pas en onpas gebruikt op allerlei evenementen. Wil je een keer wat anders? Kies dan eens voor een kruis-constructie. Je maakt als het ware een soort spin, waarbij vier poten met een 90 graden hoek in het midden samen komen. Een speelse en opvallende constructie. Heb je met het gebruiken van deze hoek te veel aansluitingen voor het koppelen van truss? Of ben je juist op zoek naar een kruis met 5 aansluitingen? Geen stress. Wij kunnen je hier uiteraard bij helpen. Bekijk eens onze andere hoekstukken, zoals een 2-weg hoek, 3-weg hoek, 3-weg T-stuk, 4-weg T-stuk of 5-weg kruis.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  Type

 • Hoek

  C016

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  9,53 kg

 • Afmetingen

  710 x 710 x 300 mm (B x H x D)

Tips

Pinnen

Om het verbinden met andere trussdelen mogelijk te maken is het gebruik van conische pinnen essentieel. Beschik je niet over de juiste pinnen? Reserveer dan een pinbox met 100 pinnen en borgveren.

Video

Vierkant Truss Kruis 4-Weg bestellen

Kruis voor het koppelen van vier trussenmet een onderlinge hoek van 90 graden. Ideaal te gebruiken bij ingewikkelde constructie met veel truss.

€ 20,00 excl. BTW