Vierkant Truss 50 cm

Prolyte H30V L050

Met een lengte van 50 centimeter een ideale truss om jouw constructie exact passend te maken of te voorzien van de perfect hoogte.

5,00 excl. BTW

Vierkant Truss 50 cm

Een constructie vormt doorgaans de basis voor een evenement. Je kunt het vergelijken met een frame, waarop verder gebouwd wordt. Doorgaans wordt hiervoor truss gebruikt. Truss is namelijk zeer robuust en degelijk materiaal, maar laat zich ook makkelijk aanpassen naar iedere gewenste lengte. Je kunt het een beetje vergelijken met Lego. Door het combineren van verschillende trussen kun je een hele constructie bouwen, waaraan vervolgens verlichting, speakers en andere apparatuur bevestigd kan worden. Ook wordt truss veel gebruikt voor het creëren van een stabiele basis voor een decor.

Prolyte H30V Truss

Wij maken gebruik van truss uit de H30V serie van Prolyte. Zij zijn marktleider op het gebied van materialen voor tijdelijke constructies op het evenementen. Met de H30V serie hebben zij al jaren het meest gebruikte en belastbare truss in hun assortiment. Die lengtedeel heeft een lengte van 50 cm. De hoofdbuizen van deze truss zijn 48,3 x 3 mm. Veel concurrenten gebruiken een wanddikte van 2 mm, waarmee dit trussdeel een veel hogere belastbaarheid aankan. Met enkel een deel van 50 cm kan je natuurlijk geen constructie maken. Hiervoor dien je verschillende lengtedelen, hoekstukken, baseplates of takels te combineren. Ben je ook op zoek naar andere lengtedelen? Geen nood. Wij verhuren deze ook lengtes van 29, 71, 100, 200 en 300 cm. Ga je zelf aan de slag met truss en heb je een bepaalde constructie in je hoofd? Wij raden altijd aan deze te laten controleren door een expert. Je wilt ten slotte niet dat je een onveilige constructie plaatst met eventuele ongelukken tot gevolg.

Toepasbaarheid

Deze truss van 50 cm wordt doorgaans toegepast voor het afronden van een lengte, hoogte of diepte op een halve meter. Eigenlijk zijn alle delen erop bedacht om te gebruiken in een hoeveelheid van hele meters, maar met dit stuk ontkom je daaraan. Ideaal om je constructie exact passend te maken op een bepaalde congres- of beurslocatie.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V L050

 • Lengte

  50 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  4,01 kg

 • Afmetingen

  500 x 300 x 300 mm (L x B x H)

Tips

Controleren

Laat elke truss constructie controleren door een rigging expert voorafgaand aan de bouw hiervan.

Belastbaarheid

Sla de belastbaarheidstabellen van de de leverancier (Prolyte) er op na, of uw constructie mag of niet.

Video

Vierkant Truss 50 cm bestellen

Met een lengte van 50 centimeter een ideale truss om jouw constructie exact passend te maken of te voorzien van de perfect hoogte.

€ 5,00 excl. BTW