Vierkant Truss 300 cm

Prolyte H30V L300

Meters maken? Met deze truss van 300 cm ben je in staat in een korte tijd lange lengtes te overbruggen of grote constructies te vervaardigen.

15,00 excl. BTW

Vierkant Truss 300 cm

Truss, je hebt het waarschijnlijk op tal van evenementen gebruikt zien worden. Het is ook niet voor niets het meeste gebruikte materiaal binnen de evenementen industrie. Met truss wordt doorgaans een stevige en stabiele basis gecreëerd voor het ophangen van allerlei materialen. Als audiovisueel leverancier monteren wij voornamelijk verlichting, speakers en schermen. Als standhouder of organisator kun je truss gebruiken voor het monteren van spandoeken, producten en decoratie. De toepassing hangt dus af van gebruiker, maar de eigenschappen van het materiaal niet. Robuust, modulair en heftig belastbaar dat is waar truss voor staat.

Hoe werkt het? Truss kun je zien als een soort bouwpakket. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar, welke allen onderling te koppelen zijn. Door het combineren van de juiste onderdelen in een juiste hoeveelheid en juiste volgorde ontstaat een bepaalde constructie. Met vooraf bedachte plannen wordt een bouwtekening gemaakt, welke op locatie enkel hoeft te worden gevolgd om tot die specifieke constructie te komen.

Prolyte H30V Truss

Deze truss heeft een lengte van 300 cm. Hiermee is dit lengtedeel voornamelijk geschikt voor het snel en makkelijk overbruggen van lange afstanden. Over een lange lengte heb je met deze truss simpelweg minder koppelingen. Er is dus minder arbeid nodig voor het het koppelen van alle trussen. Dit is snel en efficiënt. Waarom wordt er dan niet altijd gebruik gemaakt van deze truss? Dat heeft vaak te maken met het transporteren ervan. Los van trailers hebben veel transportmiddelen moeite met het transporteren van deze lange lengtes. Vaak wordt daarom gekozen voor lengtedelen van 2 meter als men niet over een vrachtwagen of trailer beschikt.

Voor het creëren van een complete constructie of hangend grid zijn dus ook andere trussen benodigd. Vaak kom je met enkel het gebruik van deze lengte niet op een passende afmeting uit. Door gebruik te maken van andere lengtes en deze te combineren kan je heel precies een bepaalde afstand benaderen. Wij bieden onder andere lengtedelen van 29, 50, 71, 100 en 200 cm. Uiteraard kun je ook voor specifieke hoekstukken bij ons terecht.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V L300

 • Lengte

  300 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  Gewicht

 • Afmetingen

  3000 x 300 x 300 mm (L x B x H)

Tips

Controleren

Laat de constructie vooraf nakijken door een expert om eventuele overbelasting of bouwfouten te voorkomen.

Pinnen

Voor het verbinden van verschillende trussen is het toekomen van speciale pinnen noodzakelijk. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina voeg je gemakkelijk een set toe aan je reservering.

Video

Vierkant Truss 300 cm bestellen

Meters maken? Met deze truss van 300 cm ben je in staat in een korte tijd lange lengtes te overbruggen of grote constructies te vervaardigen.

€ 15,00 excl. BTW