Magic FX Swirl Fan XL

Magic FX Swirl XL - Geluidloze Confetti Machine

Deze Swirl Fan slingert confetti via een ventilator naar buiten. Gezien deze Swirl Fan nagenoeg geluidloos werkt, leent deze zich perfect voor TV en studioprojecten.

75,00 excl. BTW

Magic FX Swirl Fan XL

In tegenstelling tot de powershots geeft deze Magic FX Swirl Fan XL een heel ander effect. De fan slingert de confetti door middel van een ventilator rondom naar buiten. Hiermee creëer je een slowfall confetti regen met een straal van maximaal 5 meter rondom de Swirl Fan. Deze Magic FX Fan XL werkt nagenoeg geluidloos, waardoor deze erg geschikt is voor in een studio of tijdens een TV opname. Het is wel zaak dat de Swirl opgehangen kan worden. Een hoogte van minimaal 5 meter is hiervoor vereist. Een grotere hoogte komt het effect ten goede. Mocht er geen truss- of buizensysteem voorhanden zijn op de locatie, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Om de confetti regen goed te kunnen reguleren is een dimmer en controller vereist. Hiermee kunt u de exacte snelheid van de ventilator bepalen. Gebonden aan de snelheid van de ventilator zijn ook de de straal/diameter van de confetti regen en de output.

De Swirl kan maximaal gevuld worden met 3 KG confetti. Afhankelijk van de snelheid van de ventilator kan het effect 2 tot 8 minuten duren.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Swirl Fan XL

 • Stroomverbruik

  460 watt

 • Output (Straal)

  5 meter

 • Gewicht Swirl Fan

  17 KG

 • Afmetingen Swirl Fan

  630 x 47 mm (ØxH)

Tips

Snelheid

Met een DMX Dimmerpack kunt u de snelheid van de ventilator regelen en hiermee de reikwijdte en output van de confetti.

Fluisterstil

De Magic FX Swirl Fan XL werkt nagenoeg geluidloos. Dit maakt deze machine perfect voor TV en filmopnames

Keurmerken

Onze confetti voldoet aan alle Europese richtlijnen. Hierdoor is deze biologisch afbreekbaar, geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en kleurvast.

Video

Magic FX Swirl Fan XL bestellen

Deze Swirl Fan slingert confetti via een ventilator naar buiten. Gezien deze Swirl Fan nagenoeg geluidloos werkt, leent deze zich perfect voor TV en studioprojecten.

€ 75,00 excl. BTW