Ligger 180 – 300 cm

Pipe & Drape Telescopische Ligger - 180 cm tot 300 cm

Veel gebruikte ligger voor het maken van grote overspanningen tot afstanden van 300 cm. Grote configuraties zijn hiermee zeer snel te installeren.

7,50 excl. BTW

Ligger 180 – 300 cm

Naast staanders heb je voor het creëren van een complete pipe & drape constructie ook liggers nodig. Deze liggers bieden je namelijk de mogelijkheden om doeken te bevestigen aan het systeem. Liggers zijn op beide uiteinden voorzien van een speciale pin. Deze past precies in de 4-weg connector bovenop op iedere staande. Aangezien zo’n pin maar een gat zal vullen, is het dus mogelijk om maar liefst 4 liggers te verbinden met een staander. Hiermee is het mogelijk om zeer creatieve en specifieke constucties te vervaardigen. Het passend maken voor een bepaalde locatie is hiermee ene fluitje van een cent.

Toepassingen Lange Ligger

Volledig ingeschoven heeft deze ligger een lengte van 180 cm. Echter reikt deze ligger volledig uitgeschoven tot een lengte van maar liefst 300 cm. Het is daarom ook niet voor niets de meest gebruikte ligger bij het creëren van pipe & drape configuraties. Met een overspanning van 300 cm kan je snel en efficiënt afstanden overbruggen. Hiermee houdt je de kosten voor het materiaal zo laag mogelijk en kost het niet onnodig veel tijd om alle onderdelen te monteren.

Wil je een sectie of complete constructie precies laten aansluiten bij een locatie? Dan kun je gebruik maken van een korte ligger. Met een lengte tussen de 90 en 120 cm is deze perfect geschikt om net dat laatste stukje te kunnen overbruggen, waar een een langer ligger niet past.

Gebruik Pipe & Drape Ligger

Net als zijn kleine broer is ook deze ligger voorzien van klittenband op beide zijden. Dit maakt het bevestigen van doeken erg makkelijk. Deze dienen hiervoor natuurlijk wel ook te beschikken over klittenband. De ligger beschikt over het harde haakdeel van de Velcro. Al onze pipe & drape doeken beschikken over het zachte lusdeel. Wil je niet gebruik maken van onze doeken en beschikken jouw doeken niet over klittenband? Dan is het ook mogelijk om het doek met knooplinten te bevestigen aan de ligger. Iets arbeidsintensiever, maar wel mogelijk.

Ben je ook op zoek naar een ligger voor het passend maken van een sectie? Bekijk dan onze ligger van 90 tot 120 cm. Tevens tref je deze onderaan de pagina bij de gerelateerde items.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type

  Drape support

 • Lengte

  180 - 300 cm

 • Kleur

  Zwart

 • Gewicht

  3 kg

Tips

Beursstands

Per staander kunnen er vier liggers gekoppeld worden. Ideaal voor het creëren van beursstands of afscheidingen.

Knooplinten

Voor het snel en makkelijk bevestigen van doeken zijn deze liggers voorzien van klittenband? Wil je eigen doeken bevestigen zonder klittenband? Dat kan. Zorg ervoor dat de doeken voorzien zijn van knooplinten.

Video

Ligger 180 – 300 cm bestellen

Veel gebruikte ligger voor het maken van grote overspanningen tot afstanden van 300 cm. Grote configuraties zijn hiermee zeer snel te installeren.

€ 7,50 excl. BTW