Staander 180 – 420 cm

Pipe & Drape Telescopische Staander - 180 cm tot 420 cm

Meest gebruikte telescopische staander voor het plaatsen van pipe & drape systemen. In te stellen tot een hoogte van 420 cm.

10,00 excl. BTW

Staander 180 – 420 cm

Deze pipe & drape staander wordt het meest gebruikt tijdens evenementen. Met een instelbare hoogte startend vanaf 180 cm en helemaal oplopend naar 420 cm, is deze staander uiterst flexibel inzetbaar. In tegenstelling tot alternatieven van concurrenten is deze staander voorzien van 2 uitschuifbare buizen. Dit maakt dat deze staander met het gebruik van één van de buizen als tot een hoogte van 300 cm kan reiken. Met gebruik van deze tweede uitschuifbare buis reikt de staander helemaal tot 420 cm hoog. In combinatie met onze pipe & drape doeken van 400 cm hoog is dit systeem tot een volledige meter hoger in te zetten dan versie van concurrenten.

Toepassing Telescopische Staander

Deze staander is ideaal te gebruiken voor het creëren van een afscherming of achterwand bij een evenement. De toepassing is zeer divers en eigenlijk niet te omvatten in een paar woorden. Pipe & drape wordt onder andere gebruikt voor het kleine maken van een ruimte, afschermen van een lelijke muur of het verbeteren van de akoestiek tijdens een opname. De mogelijkheden zijn eindeloos. In combinatie met onze doeken, liggers en baseplate kun je volledig naar eigen inzicht sectie bouwen. Korte of lang. Los of aan elkaar verbonden. Het is allemaal mogelijk.

Deze staander wordt ook wel gebruik voor het plaatsen van lichteffecten op een afterparty of spotlights bij een presentatie. Waar de staander van 150 tot 250 cm soms niet tot de gewenste hoogte reikt, kun je uiteraard ook deze staander inzetten. Wij raden dan wel aan deze toepassing te combineren met het gebruik van een baseplate pin van 40 cm. In tegenstelling tot het gebruik van een korte pin van 10 cm biedt deze langere pin meer stabiliteit. Met een hoog zwaartepunt in de vorm van een lamp wil je namelijk wel zeker zijn dat alles veilig is geplaatst.

Compleet Pipe & Drape Systeem

Ben je niet enkel op zoek naar een staander, maar naar een compleet pipe & drape systeem met doeken, liggers en baseplates? Bekijk dan onze complete set op basis van zwarte, witte, rode of sterrendoeken. Toch op zoek naar enkel een staander, maar heeft deze versie niet de juiste hoogte? Bekijk dan onze staander van 150 tot 250 cm of vaste versie met een lengte van 120 cm.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type

  Upright

 • Lengte

  180 - 420 cm

 • Kleur

  Zwart

 • Gewicht

  3,5 kg

Tips

Baseplate + Pin

Voor het gebruik van deze staander zijn ook een bijhorende baseplate en pin nodig. Vergeet deze niet toe te voegen aan je reservering.

Complete Set

Op zoek naar een compleet pipe & drape systeem? Bekijk dan onze sets inclusief liggers en doeken. Je hoeft enkel het aantal benodigde meters op te geven.

Video

Staander 180 – 420 cm bestellen

Meest gebruikte telescopische staander voor het plaatsen van pipe & drape systemen. In te stellen tot een hoogte van 420 cm.

€ 10,00 excl. BTW